3 znaka zodijaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama, 12. – 15. novembra!

3 znaka zodijaka koji će imati SREĆE u LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama, 12. – 15. novembra!

11 studenoga, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji imaju sreće u ljubavi dobivaju pogodnost Mjeseca u Ribama, od 12. do 15. novembra 2021.

Mjesec u Ribama, koji prolazi 12. novembra 2021., jedan je vraški romantični kozmički dar.

Tamo gdje smo nekada mislili da nas je ljubav ostavila u prašini, možda ćemo vidjeti da nam se događa upravo suprotno, tijekom ovog ljubaznog tranzita.

Mjesec u Ribama će se osmjehnuti određenim znakovima, dopuštajući im bez sumnje da ih ljubav NIJE ostavila, već da ih čekaju neka velika pozitivna događanja.

Mjesec u Ribama donosi sreću u ljubavi. To osigurava da se veze uspostave i da se ljudi pojave na vrijeme. Mjesec u Ribama u nama izaziva vrlo intenzivne emocije, a na sreću mnogih, te će emocije biti reakcije na svu ljubav koja nam dolazi.

Ne treba svima ljubav partnera — ponekad ‘sreća’ u ljubavi znači da se prijatelji snađu, a suradnici rade lijepe neočekivane stvari.

Naravno, može implicirati i romansu, a najvjerojatnije za određene znakove zodijaka. Sve u svemu, Mjesec u Ribama otkriva našu ljubavnu stranu, koja zauzvrat djeluje kao svjetionik na horizontu; prava nam ide. To je velika sreća!

3 horoskopska znaka koji imaju sreće u ljubavi za vrijeme Mjeseca u Ribama 12. novembra 2021.:

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Došli ste do točke u svom ljubavnom životu u kojoj vam se čini da sve ide dobro i da vam ne smeta mnogo. To puno govori, jer općenito uvijek postoji nešto što vas muči. Ali u ljubavi – čini se da vam ništa ne ide na živce, a tijekom Mjeseca u Ribama, možda ćete čak otkriti da vas ljubav uzbuđuje.

Ono što ste nekada smatrali svakodnevnim, ali dovoljno dobrim, sada se pretvara u nešto što je zapravo zabavno. Počinjete se radovati dolasku kući i vidjeti svog partnera, umjesto da jednostavno osjećate ‘u redu je’.

Ta energija Riba omekšava vaše raspoloženje i čini vas pristupačnijim. To znači da vaš partner neće biti uvrijeđen svaki put kada vam se približi. E sad, ako to nije zavođenje Djevice u svom najboljem izdanju, ne znam što jest!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2