3 znaka zodijaka KOJI IMAJU SREĆE u LJUBAVI tijekom Venera Trigon Uran počevši od 10 Novembra!

3 znaka zodijaka KOJI IMAJU SREĆE u LJUBAVI tijekom Venera Trigon Uran počevši od 10 Novembra!

9 studenoga, 2021 0 By Admin

Ono što ovaj tranzit Venere Trigon Uran čini tako obećavajućim kada je u pitanju ljubav, je to što je to vrsta tranzita koja promiče društvenu povezanost. Jako se malo bojimo kada je u pitanju odnos s drugim ljudima, pa smo sposobniji nego inače poduzeti korake ka izgradnji veze s ljubavnim interesom.

Za tri horoskopska znaka koji imaju sreće u ljubavi tijekom tranzita Venere u trigonu Uran počevši od 10. Novembra, stvari se počinju odvijati na čudesan način.

Uran nam daje sposobnost da vidimo dalje od naših ograničenja. Želimo isprobavati nove stvari, raditi nove stvari.

Želimo biti s ljudima istomišljenika kao i s onima koji bi nam mogli predstavljati izazov. Sve je to dobro jer je umiješana Venera, pa se sva ta ponašanja temeljena na Uranu obično vrte oko ljubavi.

Ovo su dani u kojima začinimo stvari u spavaćoj sobi i kada svojim partnerima predlažemo nove i uzbudljive ideje ako smo istinski, partnerski.

Ako smo slobodni, hrabri smo i spremni upoznati nove ljude. Venera Trigon Uran, počevši od 10. studenog, dobro je vrijeme za neustrašivost i rizik.

3 Horoskopska znaka koji imaju sreće u ljubavi tijekom Venera Trigon Uran od 10. studenog

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Uvijek ste imali sreće u ljubavi, a ako vam se čini da je ta sreća ikada presušila, znate da ste vjerojatno i vi zaslužni za to.

Međutim, čini se da vaša sreća ne ide nikamo i možda će biti još više napumpana zahvaljujući Venera Trigon Uran.

Ono što ste željeli, bolji intimni život — uskoro će se dogoditi. Ono što utječe na vas, utječe na vašeg partnera, i iako ne osjećate da su zainteresirani za podizanje stvari na bolje, oni to rade, ili barem hoće tijekom Venere trigon Uran.

Znate se izraziti, a ako to znači reći partneru što točno treba učiniti u intimnoj situaciji, potpuno ste sposobni.

Sreća je što će zahvaljujući ovom tranzitu shvatiti poantu i bit će na visini zadatka. Konačno, to se događa, Bik.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2