3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE svoju SRODNU DUŠU tijekom Cerere u Blizancima od 11. novembra!

3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE svoju SRODNU DUŠU tijekom Cerere u Blizancima od 11. novembra!

11 studenoga, 2021 0 By Admin

Kada asteroid Ceres prođe kroz Blizanci, 11. novembra, osjećat ćemo se kao da smo imali osobnu duhovnu nadogradnju kao da su naši umovi superračunala i da su nam usađeni novi podaci – vrsta koja nam omogućuje da osjećamo empatiju i suosjećanje .

Jedan od problema na koji nailazimo kada tražimo vezu sa srodnom dušom je taj što na stol donosimo previše prtljage, te stoga ne pokazujemo svoju najbolju stranu.

Kada pokažemo svoju najgoru stranu, plašimo ljude. Ceres u Blizancima pomaže nam da se riješimo većeg dijela te emocionalne prtljage, ostavljajući nas tako ‘čistima’ i spremnima za susret s nekim tko želi biti s nama – a ne s našom prtljagom.

Ovaj kozmički događaj također nastoji iznijeti našu veselu stranu, koja je definitivno privlačnija od naše tematike opterećene prezentacije.

Postoji vrlo velika šansa da bismo mogli pronaći svoju srodnu dušu tijekom ovog tranzita, jer je njegov tijek pomoći da nadiđemo našu tamu kako bismo se mogli predstaviti kao samo svjetlo.

3 znaka zodijaka koji konačno pronalaze svoju srodnu dušu tijekom Cerere u Blizancima od 11. novembra:

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Uvijek si voljela ideju o srodnoj duši. Želiš takvu vrstu veze i rijetko pristaješ na nešto što smatraš osrednjim u vezi ili prijateljstvu.

Ceres u Blizancima je upravo ona vrsta astrološkog tranzita da bi vam ova ideja bila vrlo jasna; nema vremena za gubljenje — želite ono što želite i upotrijebit ćete snagu svoje volje da to manifestirate. I, budući da je sreća na vašoj strani tijekom ovog vremena, naći ćete svoju srodnu dušu.

I, kako to ide sa srodnim dušama, isto će vidjeti i u vama. Konačno ste došli na mjesto u svom životu gdje ste spremni biti iskreni s nekim i taj netko mora biti dovoljno pouzdan da prihvati vašu istinu. Ovu osobu ćete pronaći oko 11. novembra, a kada je sretnete znat ćete točno o kojoj se radi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2