3 horoskopska znaka čiji će se ODNOSI RASPASTI tijekom Venere nasuprot Marsu od 8. Novembra!

3 horoskopska znaka čiji će se ODNOSI RASPASTI tijekom Venere nasuprot Marsu od 8. Novembra!

7 studenoga, 2021 0 By Admin

S tranzitnom Venerom nasuprot Marsu, mnogi horoskopski znakovi imaju tendenciju da imaju jake osjećaje o stvarima do kojih im je najviše stalo.

Ovo je vrlo strastven astrološki tranzit i to je vrsta koja donosi ono što smatramo našim prioritetima.

Jednom kada su naši prioriteti postavljeni tako da ih drugi mogu vidjeti, kao kod romantičnog partnera s kojim smo u vezi, dobiju priliku da saznaju što ima smisla u našem svijetu, a što bi bilo kršenje dogovora u smislu kako mi dati prednost onome što čini naš ljubavni život.

Venera nasuprot Marsu djeluje na sličan način kao i aspekt konjunkte. Hej, što znači da Venera i Mars rade zajedno i njihov se utjecaj ovdje na Zemlji pokazuje kao strastvena ljubav i bijes.

Ovaj tranzit sa sobom nosi ogorčenost i zahtjeve. Ako zahtjevi nisu ispunjeni, dolazi do raspadanja.

Odnosi zahtijevaju strpljenje, povjerenje i razumijevanje.

Tijekom Venere nasuprot Marsu počevši od ponedjeljka, možda ćemo vidjeti kraj mnogih naših veza. Jer, za određene horoskopske znakove, stupanj potrebnog strpljenja poništava Marsova energija.

3 znaka zodijaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Venere nasuprot Marsu od 8. Novembra:

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ako ste u vezi, vjerojatno ste osjetili napetost tijekom posljednjih nekoliko tjedana dok smo se kretali prema Veneri nasuprot Marsu. Uživali ste u odsustvu sa svojim partnerom, a okolnosti su dovele do toga da se vas dvoje gotovo ne viđate, što je do sada funkcioniralo.

Možda vam je netko stavio ideju u glavu i sada razmišljate o bliskom i osobnom odnosu s tom osobom s kojom ste u kontaktu. Oni, međutim, žele to zadržati kakav jest i traže od vas da vjerujete u koncept “odsutnost čini da srce postaje draže”.

Budući da vam je netko izvan veze sugerirao da to nije dovoljno dobro, počeli ste mu vjerovati.

Sada ste frustrirani i nestrpljivi, a ova nova linija razmišljanja je početak kraja, ove veze.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2