ZAVRŠAVA ljubavna veza OVA 3 horoskopska znaka tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 06. Novembra!

ZAVRŠAVA ljubavna veza OVA 3 horoskopska znaka tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 06. Novembra!

5 studenoga, 2021 0 By Admin

Priroda života je nestalnost i na to se možemo osloniti. Ništa ne traje vječno, čak ni ljubav. Ovdje smo da volimo, da ga pronađemo, da živimo u njemu i da ga održavamo dokle god možemo.

U našim mislima ne predviđamo kraj – zašto bismo? Ljubav je vječna, to je ono što nas drži zajedno sve dok, naravno, ne dođe kraj.

I ovo je također stvarnost. Čak i najbolje veze imaju potencijal da se raspadnu, a to je posebno nezgodno tijekom Mjesečevog trigona sa Saturnom.

Zašto ovaj tranzit, zašto sada? Kada imamo Mjesec Trine Saturn, govorimo neljubazne riječi i ponašamo se s nepoštovanjem prema ljudima.

To je upravo ono što Saturn radi, a kada Trine s Mjesecom, čini se da naša mračna i gadna strana postaje pojačana, čak i bijesna.

A budući da smo trenutno u sezoni Škorpiona, sve smo spremniji da se obrušimo na ljude u našim životima. Ono što ovo čini opasnim je da ako uopće dovedemo u pitanje naše odnose, ovaj tranzit donosi određenu vrstu beznađa.

Možda nećemo moći vidjeti svoj put do svjetla, a u ljubavi i vezi ovaj tranzit može biti pravi ‘početak kraja’.

Ono što moramo imati na umu je da sve stvari dolaze svome kraju i da završeci nisu nužno užasni događaji; ponekad su potrebni.

Za nekoliko horoskopskih znakova ovdje će veze završiti, tijekom Mjesečevog trigona Saturn. Današnja trauma mogla bi se pretvoriti u sutrašnji novi početak.

3 Zodijačka znaka čija se veza završava tijekom Mjesečevog trigona Saturna počevši od 6. studenog 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Postavio si temelje za ovo, Ovne, i znao si da dolazi. ‘Ovo’, naravno, znači kraj vaše veze. Upravo ćete se podići na živce da otopite ono što je nekoć bilo cjelovito i funkcioniralo. Mjesec Trine Saturn pomiče vašu ruku, da tako kažemo, i sada ste spremni za najavu, napustiti ćete svog partnera, a možda i zbog nekog drugog.

Saturn u vama izvlači najgore osobine, i recimo da ste ovoliko čekali da se oprostite jer ste htjeli biti sigurni da ste pokriveni, što znači da imate nekom drugom pobjeći dok se šuljate kroz vrata , ostavljajući svog partnera u prašini. To opravdavate govoreći sebi da i vi zaslužujete sreću i da će vašem partneru biti bolje bez vas. Veliki stari Saturn — tako hladno, hladno mjesto.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2