3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 5. Novembra

4 studenoga, 2021 0 By Admin 2

Nedavno, kao i prije nekoliko dana, tijekom sezone Škorpiona, čuo sam prijateljicu kako kaže da voli imati afere i da je, iako je ideja o prijevari opasna, bila oduševljena tom opasnošću  da je aferu dodatno zaoštrila i nevjerojatno.

To je energija Škorpiona za vas. uvijek gurati omotnicu i riskirati s ljudskim srcima.

Dakle, trenutno smo u srcu sezone Škorpiona I imamo Mjesec u Škorpionu, počevši od  5. novembra 2021. To znači da postoje tri horoskopska znaka koji će započeti tajnu aferu, a postoji razlog zašto.

Čini se da je dva plus dva jednako četiri, ljudi, a ono što se pod tim podrazumijeva je sa svom ovom opasnom energijom u našoj sredini, netko će (gledajući VAS) htjeti otkriti prljavu malu tajnu.

Ovo je VRIJEME za započinjanje tajne afere, i premda nitko izvana ne odobrava aktivno varanje partnera, to će ionako biti učinjeno.

Ljudi varaju iz više razloga, ali iskreno, pravi razlog za pokretanje tajne afere tijekom Mjeseca u Škorpionu je taj što želite uzbuđenje.

Opasnost da budete uhvaćeni čini svaki trenutak još uzbdljivim. Postoji ogroman udarac da se izvučete sa svime i vrlo je velika šansa da ćete se izvući.

3 Zodijačka znaka koji započinju tajnu aferu za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 5. Novembra:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Možete sebi reći da ste u svojoj vezi potišteni i da vaš partner ne ispunjava vaše potrebe, ali to nije razlog zašto se tako bavite ovom tajnom aferom.

Želiš pažnju. To je tako jednostavno. Želite uzbuđenje što vas netko novi vidi i želite da vas obožava. Nije da ste tako nesretni kod kuće, to je vaše opravdanje za varanje, ali u stvari, dom vam je sasvim u redu.

Međutim, ono što je još finije tijekom Mjeseca u škorpionu je ideja da netko posveti pažnju na vas. Želite komplimente, raskošne pohvale, želite se ponovno osjećati lijepo, a to je možda nešto što nećete dobiti kod kuće.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2