3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI O LJUBAVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona od 5. novembra 2021.

3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI O LJUBAVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona od 5. novembra 2021.

4 studenoga, 2021 0 By Admin 2

Ironija iza ideje da bi netko mogao manifestirati svoje strahove od ljubavi, tijekom Mjesečevog trga Pluton definitivno je povezana s činjenicom da se Pluton – planet  neprestano dovodi u pitanje je li to planet ili nije. Pluton možda nije Zvijezda smrti, ali su se glupi Zemljani sigurno tako ponašali prema njemu.

“JA SAM planet!” viče Pluton. “I pokazat ću vam glupane tamo dolje na Zemlji! Samo pričekajte dok ne kvadriram Mjesec. Tada ćete znati s čime imate posla!”

Mjesec je naš um, naše mentalno stanje – naše duhovne čežnje i naše intuitivno biće.

Kada smo pod utjecajem neuroza Plutona, postajemo neurotični – to ima smisla. A kada dopustimo ovakvoj vrsti negativne energije da zavlada našim umom, bacimo se glavom u strah. A čega se bojimo, još više od smrti? Bojimo se da ne budemo voljeni.

Strah je smiješan, zar ne? Uvijek dođe na svoje. I zašto? Zato što smo to dopustili. Mjesečev trg Pluton, koji bi trebao započeti svoj tranzit 5. novembra, rado se obvezuje. Zamislite to kao sabotažu.

3 Zodijačka znaka čiji se strahovi o ljubavi ostvaruju tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona od 5. novembra 2021.:

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Jednostavno ste previše osjetljivi da biste se nosili s mentalno destruktivnim utjecajem poput Mjesečevog kvadrata Plutona, jer je ovaj tranzit ovdje da povjerujete da niste vrijedni ljubavi.

Nakon što je sjeme sumnje zasađeno, bez sumnje ćete se odvesti u zečju rupu, gdje su samosažaljenje i nedostatak samopoštovanja jedine stvari koje znate.

To je sklizak teren za vas, budući da ste radili toliko duhovnog rada  kako se tako nešto moglo dogoditi? Možda tvoj posao još nije gotov, Rak.

Znate da ste vrijedni ljubavi, i ne samo to – super ste dragi i dobrodušni. Ne dopustite da vas Mjesečev kvadrat Plutona dohvati. Budite čvrsti u svojoj vjeri u sebe u svojoj ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2