HOROSKOP ZDRAVLJA za NOVEMBAR za SVAKI znak!!

HOROSKOP ZDRAVLJA za NOVEMBAR za SVAKI znak!!

28 listopada, 2021 0 By Admin

MJESEČNI HOROSKOP ZDRAVLJA za NOVEMBAR: Saznajte kome zvijezde donose ODLIČNE VIJESTI, ali i KORISNE SAVJETE…

OVAN

Horoskop zdravlja: Ovaj mjesec je povoljan za vas u zdravstvenom smislu. Iako ćete biti u ružičastom zdravlju, budite oprezni dok jedete hranu u restoranima ili hladne napitke. Možda ćete patiti od nekih nepoznatih problema zbog niskog imuniteta. Preporučljivo je ujutro piti sokove ili konzumirati voće i maksimalno zeleno povrće. Trebali biste pratiti svoje psihičko stanje, jer ovaj mjesec može ostati stresan. Ako imate dodatno opterećenje, pokušajte ga riješiti postavljanjem liste prioriteta, to će održati vaše zdravlje u dobrom stanju.

Prvo brisanje svih zaostataka i započinjanje novih zadataka pomoći će vam da brže završite posao, uštedite vrijeme, a također ćete donijeti mir. Ako je moguće, trebali biste gledati inspirativne videozapise i imati pozitivne misli. Ove stvari će vas motivirati i dati osvježavajuće stanje duha, što je potrebno kako biste izbjegli stres ovog mjeseca. Također je poželjno pregledati svoj proračun i u skladu s tim planirati svoje troškove, to će vam dati duševni mir. Jutarnja meditacija i joga u umirujućoj atmosferi prirode pomoći će vam.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Mogu postojati poteškoće s dobrim spavanjem zbog velikog opterećenja. Neočekivani zadaci mogu razviti zdravstvene probleme i uzrokovati psihičko opterećenje. Vjerojatno ćete imati bol u nogama, stoga je preporučljivo naučiti nekoliko vježbi za noge uz pomoć učitelja. Također možete osjetiti naprezanje u očima. Ovaj mjesec morate paziti na svoje zdravlje i kondiciju. Postoje šanse da patite od glavobolje i bolova u nogama, jer ćete možda morati iznenada otputovati na posao. Planiranje vaših zadataka i svakodnevnog rada unaprijed pomoći će vam da izbjegnete bilo kakvu gnjavažu koja može uzrokovati probleme sa zdravljem. Trudnice moraju povećati unos vode kako bi izbjegle dehidraciju i kontrolirati razinu imuniteta jer postoji mogućnost blage groznice. Ovaj mjesec preporuča se rutinski zdravstveni pregled kod svog obiteljskog liječnika.

 

 

BLIZANCI

Horoskop zdravlja:  Ovaj mjesec postoji vjerojatnost da ćete osjetiti neke loše posljedice lakših bolesti, ali ih je moguće izliječiti posjetom liječniku. Osim toga, možete započeti s dijetom i vježbama za fitnes kako biste obogatili svoje cjelokupno zdravlje i dobrobit. Ovo je najbolje vrijeme za odustajanje od bilo koje vrste ovisnosti ili loših navika. To će donijeti goleme rezultate i na kraju vas usrećiti. Mnogi će pojedinci imati ispravan plan prehrane i fitness režim, što će ovaj mjesec učiniti korisnim za vaše zdravlje. Strogo biste se pridržavali svog plana i također biste željeli izgubiti težinu. Poboljšat ćete svoje stanje i tapšat ćete se po leđima za sav naporan rad. Međutim, da biste održali pravilnu formu, morate se posavjetovati s fitness stručnjakom koji vas može ispravno voditi. Nastavite raditi taj dobar posao pod vodstvom stručnjaka.

 

 

RAK

Vjerojatno ćete uživati ​​u dobrom zdravlju i doživjeti zadovoljavajuću razinu energije veći dio ovog mjeseca. Blagotvorni utjecaj planeta pomogao bi u održavanju vašeg zdravlja. Razina vaše kondicije može se suočiti s poremećajem zbog emocionalnih problema, ali možda ćete moći pravilno upravljati svojim zdravljem. Preporučljivo je paziti na sebe i biti oprezan ako ne postanete plijen nezdravim stvarima. Vjerojatno ćete biti u ružičastom zdravlju, ipak se morate pridržavati stroge discipline kako biste održali kondiciju. Trebali biste paziti na svoje prehrambene navike i izbjegavati brzu hranu kao i hladna pića. Vaša probava može proći kroz smetnje, zbog kojih vam produktivnost i kondicija mogu biti smanjeni tijekom kasnijeg dijela mjeseca. Stoga je preporučljivo tijekom ovog mjeseca bolje paziti na probavu i pravilnu prehranu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3