Karakteristike osoba rođenih u Novembru. Otkrivamo po čemu su POSEBNI i zašto su toliko OMILJENI.

Karakteristike osoba rođenih u Novembru. Otkrivamo po čemu su POSEBNI i zašto su toliko OMILJENI.

27 listopada, 2021 0 By Admin

Svaki čovjek je dijelom preodređen već onom sitnicom kao što je sat i minuta rođenja. Nedavno smo pisali o karakteristikama za svaki sat rođenja. Određen je također i po horoskopu, ali isto tako, svaka osoba ima određene karakteristike koje ju vežu i samo za sam mjesec rođenja

 

Po nekim statistikama, najveći broj zaljubljenika u ljubav i život, veže se za ljude rođene u ovom mjesecu.

  • To su ljudi koji nisu stvoreni da mrze, nego da vole. Za njih je mržnja strani pojam. Oni vole ili ne vole. Ili ste im dragi ili niste, ali ne gaje taj osjećaj mržnje prema gotovo nikome. Najčešće čak ni prema onima koji su im strašnu nepravdu u životu nanijeli.

Krasi ih dobrota. Često drugi kažu da im se dobrota vidi u očima. Da im oči blistaju i kao da se smiju.

  • To su osobe koje će uvijek rado pomoći drugima, a da pri tome ne očekuju ništa zauzvrat. Dovoljno im je da vide u očima zahvalnost. Tada je njihova misija završena, jer im stvara osjećaj sreće i zadovoljstva da su mogli utjecat da se nečiji problem riješi.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

 

Također u ovom mjesecu je po statistikama najmanje osvetoljubivih osoba.

  • To ne znači da nisu u stanju svetiti se, nego tako nešto ne žele. Smatraju da život svima vraća po zasluzi. Umjesto da se svete, strpljivo čekaju da život svakome vrati po zasluzi. Takvim svojim stavom žele napraviti razliku između sebe i ostalih koji nisu poput njih. Oni se izdignu iznad svake takve situacije i pokažu koliki čovjek zapravo može biti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2