HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

30 listopada, 2021 0 By Admin

 

OVAN

Prekomjerno opterećenje i promjena rasporeda mogu vam donijeti stresne trenutke ovog tjedna. To može zahtijevati hitnu pozornost kako ne bi loše utjecalo na vaše zdravlje. Pokušajte raditi na svojim prioritetima jer to može dovesti do dobrih zdravstvenih uvjeta. Uklonite zaostatke i pokušajte organizirati stvari jer vam to može dati duševni mir i uštedjeti vaše vrijeme. Gledanje pozitivnih videa i unošenje dobrih misli može vas potaknuti na motivaciju. To može razviti zdrav način razmišljanja koji može funkcionirati bez stresa i tjeskobe. Lagane vježbe i meditacija mogu vam dati zdrav duh i tijelo osim dobrog sna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete morati ostati pažljivi u pogledu zdravlja. Planetarni položaji ukazuju na to da ćete se tijekom tjedna možda suočiti s nekim problemima vezanim za želudac. Možda bi bilo poželjno otići na rutinski pregled. Suzdržite se od nezdrave hrane i pridržavajte se hranjive prehrane. Prekomjerno opterećenje može uzrokovati osjećaj umora. Pridruživanje bilo kojim tečajevima vezanim za zdravlje može imati pozitivan utjecaj na vaše zdravlje. Negativne misli i prekomjerno razmišljanje mogu donijeti neke izazove na planu zdravlja. Možda imate poremećen uzorak spavanja zbog preopterećenja. Zvijezde predviđaju da ćete se morati suzdržati od razmišljanja koja bi vas mogla dovesti do stresa. Izbjegavajte korištenje elektroničkih naprava prije spavanja.

 

 

BLIZANCI

Možda ćete uživati ​​u dobrom poslu i životu tijekom tjedna. Možda za vas nema većih zdravstvenih problema. Međutim, možda ćete morati održavati ravnotežu u svom osobnom i profesionalnom životu kako biste osigurali dobro fizičko i mentalno zdravlje. No pazite da se ne prepustite pretjeranom poslu kako to ne bi loše utjecalo na vaše zdravlje. Stoga bi bilo u vašem interesu da svom tijelu pružite prijeko potreban odmor kako bi bilo u tjelesnoj formi. Potrudite se najbolje što možete kako biste održali ravnotežu između svojih odgovornosti. Dobro se brinite o svojim roditeljima i pazite na njihovo zdravlje.

 

 

RAK

Zbog povoljnih utjecaja planeta, možete očekivati ​​olakšanje sa svoje zdravstvene perspektive. Zbog emocionalnih vezanosti ili problema, vaš se um može malo uznemiriti oko sredine tjedna. To vam može učiniti psihički neugodne osjećaje, a također i negativno utjecati na vaše zdravlje. Provjerite svoje emocije i dobro se pobrinite za svoje zdravlje. Savjetujemo da trenutke opuštanja nađete izvan užurbanog rasporeda kako biste zadržali entuzijazam i duševni mir. Osim zbog nelagode, glavobolje i promjena raspoloženja, možda ćete ostati u dobroj formi cijeli tjedan.

 

 

LAV

Tijekom prve polovice tjedna mogu postojati određena razdoblja koja bi mogla donijeti promjene u zdravlju. Možda će vas natjerati da radite na fitnesu i blagostanju. Savjetujemo da vodite računa o svom oralnom zdravlju jer karijes zuba, zubobolja, gingivitis ili oticanje desni mogu uzrokovati probleme ovog tjedna. Neki mogu patiti od bolova u zglobovima. Možda ćete se morati i sami zaštititi od nedostatka kalcija. Međutim, posljednji dio tjedna može vas dovesti u bolje zdravstveno stanje.

 

 

DJEVICA

Kako počinje tjedan, možda ćete primijetiti da vaša razina energije možda nije na razini. Možda ćete se suočiti i s nekim sezonskim zdravstvenim problemima. Vodite računa o svom probavnom sustavu. Uredite svoj način života i raspored rada kako biste pomogli probavi. Međutim, od sredine tjedna možda ćete moći podignuti noge i zaista se opustiti. Planeti će vas možda podržati kako tjedan bude pri kraju. Posljednja faza može biti povoljna za zdravstvena pitanja. Možda ćete se osjećati ugodno sa svojim zdravstvenim stanjem jer će se razina energije u tom razdoblju u velikoj mjeri poboljšati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2