3 horoskopska znaka čiji će se romantični život poboljšati tijekom Venerina kvadrata Jupitera od 01. oktobra 2021.

3 horoskopska znaka čiji će se romantični život poboljšati tijekom Venerina kvadrata Jupitera od 01. oktobra 2021.

30 rujna, 2021 0 By Admin

Ako ste osoba koja želi veliku ljubav u svom životu, bit ćete zahvalni na kozmičkim blagodatima koje će vam uskoro doći. Doći će u obliku prekrasnog Venerinog kvadrata Jupitera.

Za tri horoskopska znaka čiji se odnosi poboljšavaju tijekom kvadrata Venere Jupiter će riješiti njihove probleme i vidjeti kako će 01. oktobra 2021. donijeti pozitivnu energiju.

Razgovarajte o podudarnosti napravljenoj na nebesima. Ovaj astrološki tranzit je sve što želimo od nebeskog konglomerata. Ljubav, ljepota, nada i budućnost, svi omotani u jedan ljupki astrološki tranzit, svi nas čekaju, raširenih ruku .

Iako će se ovaj aspekt osjećati jače u životima određenih znakova Zodijaka, ovo nije škrti tranzit. Svi će na ovaj ili onaj način imati koristi od toga..

Venera, planet ljubavi i ljepote, na kvadratu s Jupiterom, planet širenja, veličine i moći čini savršenu jednadžbu kada je u pitanju vraćanje naših ljubavnih života na pravi put  ili bolje. Ovo su dobri dani za ljubav i poboljšanje romantike u našim odnosima.

Koji će znakovi poboljšati njihov romantični život, počevši od 01. oktobra?

Zodijački znakovi čiji se romantični život poboljšava tijekom Venerina kvadrata Jupiter od 01. oktobra 2021 .:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

01. oktobra  doživjet ćete vrlo posebnu ‘nadogradnju’ u svojoj romantičnoj vezi, Ovanr. To će se dogoditi u ‘jedanaestom satu’ kako kažu, što znači baš kad ne očekujete da će se dogoditi nešto dobro, to će se dogoditi. I to silno.

Možda ste podcijenili svoju voljenu osobu. Možda ste ušli u rutinu u kojoj nitko od vas već dugo nije donio ništa novo za stol  i, baš kao što ste slijepi koliko vas ta osoba voli, niste ni svjesni što ona voli upravo će vam pokazati  i to je dobro.

Ovaj dan će vam vratiti vjeru u samu vezu, a s iscjeliteljskim moćima Venerinog kvadrata Jupitera na vašoj strani, konačno ćete se moći opustiti i jednostavno ući u zahvalnost za tako sretan život.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2