3 horoskopska znaka čija će se LJUBAV RASPASTI tijekom Venerinog kvadrata Plutona od 01. oktobra 2021. godine

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAV RASPASTI tijekom Venerinog kvadrata Plutona od 01. oktobra 2021. godine

30 rujna, 2021 0 By Admin

Venus Square Pluton će biti loš za one koji su na rubu veze i razmišljali su o odlasku.

Jednostavno previše ega lebdi uokolo, a previše agresivan nedostatak razumijevanja za druge.

Venera, naš planet Ljubavi i Ljepote, ne isporučuje uvijek dobre stvari, a kad je u kvadratu s Plutonom, pa hajdemo samo prekinuti cijelu stvar, ako želite.

Ovo nije tranzit koji nas drži na okupu, zapravo, prilično je kontradiktoran. Znači razdvojiti nas, a zahvaljujući rastućoj negativnoj energiji koja dolazi s Plutonom, otići će na daljinu kako bi bili sigurni da će neki znakovi doista doći do kraja svojih veza  i do kraja njihovih odnosa. 01. oktobra najbolje će vam biti sjediti kod kuće, u tišini.

Da, svi znamo da je to vjerojatno nemoguće, pa s ovim upozorenjem postupite oprezno u tijeku su nevolje, a ako niste oprezni u pogledu svoje romantične veze (ako je možete nazvati ‘romantičnom’), tada biste se mogli samo zateći i izgubiti razum i osobu koju ste razmišljali napustiti.

Ovo je sezona prekida i možda ćete u ovom ratu samo postati žrtva.

Znakovi zodijaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Venetovog kvadrata Plutona od 01. oktobra 2021 .:

Rak

Ono što će se dogoditi u vašoj vezi, Rakovi, je igra moći između vas i vašeg partnera.

Nikada niste odustali od borbe, a stvar je u tome da ste odabrali partnera koji također ne namjerava odustati, pa je to verbalna zabava kojoj se oboje možete veseliti, 01. oktobra .

Čitajući ovo, vjerojatno ćete se razbuditi i biti spremni za napad; ratniku u vama treba vrlo malo goriva kako bi postao potpuno neprijateljski i agresivan.

Možda želite razmisliti o stvarima koje znate iz prošlosti da su vam usta oružje broj jedan – imate moć, upravo sada, završiti stvari onako kako stoje, pa se zapitajte: Je li to ono što zaista želim?

Jer postoji šansa da spasite ovaj odnos umjesto da ga uništite. Možda mislite da je najbolje uništiti ga – ali jeste li uopće pokušali ispraviti ono što je pošlo po zlu?

Kosmos želi da ostanete zajedno, da riješite stvari – pokušajte se povući prije nego zadate svoje najgore i najdestruktivnije emocionalne udarce. Zaslužuje li vaš partner doista svo to zlo? Više nego vjerojatno, nemaju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2