VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

29 rujna, 2021 0 By Admin

HOROSKOP OTKRIVA kome stižu ZANIMLJIVI DANI, kome RAZOČARANJE, a kome ROMANTIČNI TRENUTCI…

OVAN

Ovaj mjesec može donijeti mnogo pozitivnih pomaka u vaš život. Ovaj će mjesec vjerojatno biti povoljan u pogledu odnosa. Samci mogu dobiti društvo željenog partnera. Može doći i do iznenadne bračne ponude od strane obitelji i prijatelja. Postoje šanse da od bivšeg ljubavnog partnera dobijete iznenadnu prosidbu. Bračni parovi vjerojatno će kvalitetno provesti vrijeme sa svojim supružnikom. Ovaj mjesec bi se mogao pokazati malo zauzet za onoga tko je u poslu. Postoje šanse da vam se da novi projekt i zadatak. Sastanak s različitim ljudima ili posao povezan s prodajom vjerojatno će ovog mjeseca dati dobre rezultate.

Može doći do iznenadnog opterećenja ili pritiska klijenta za njihovu narudžbu, što može povećati vaš stres. Pokušajte izbjeći preuzimanje nove odgovornosti od novog klijenta. Očekivani financijski dobitak uz neke izdatke za obitelj i prijatelje nalazi se na karticama ovog mjeseca. Posao povezan s komunikacijom može donijeti dobru financijsku dobit. Postoje šanse za putovanja na velike udaljenosti, što može uzrokovati određene troškove. Vaš supružnik može zatražiti financijsku pomoć. Studenti će se u ovom mjesecu možda suočiti s mnogim izazovima.

Učenici se mogu suočiti s nekim promjenama u svom nastavnom planu i programu pa moraju biti spremni za to. Ovaj mjesec predviđena je nagla promjena nastavnog programa ili test iznenađenja. Oni koji se prijavljuju na natječaj mogu postići uspjeh u tome svojom odlučnošću i marljivim radom. Ovaj mjesec možete se suočiti sa zdravstvenim problemima zbog probavnih smetnji i stresa. Savjetuje se zdrava hrana i izbjegavanje jela vani. Pokušajte se pridružiti tečajevima zdrave prehrane ili dobiti upute od svog starca, to vam može pomoći u jačanju imuniteta i održavanju dobrog zdravlja.

 

 

BIK

To vam može donijeti neke izazove. Možda ćete se suočiti s poteškoćama u karijeri i nekim zdravstvenim problemima. Postoje šanse za iznenadnu promjenu radnog okruženja i neke izazove u vezi. Pokušajte izbjeći agresivnost i budite skromni dok razgovarate sa svima ovaj mjesec. Možda ćete posao u vezi s kreditom završiti ovog mjeseca. Trebali biste biti oprezni dok bilo što govorite svom partneru. Loša komunikacija može izazvati stres za vas i vašeg supružnika. Možda ćete imati zauzet raspored koji može utjecati na vaš bračni odnos. Ovaj mjesec možda neće biti povoljan u smislu novca i financija, a vaša ušteda može biti pogođena. Postoje šanse za financijske izdatke za pitanja vezana za zajmove.

Pokušajte biti oprezni u smislu zdravlja jer to može dovesti do iznenadnih izdataka koji će utjecati na vašu uštedu. Učenje ovog mjeseca moglo bi započeti učenje novih tečajeva vezanih uz vaše hobije, poput pjevanja, slikanja ili kuhanja. Studenti sporta vjerojatno će se dobro pokazati na svojim nadolazećim natjecanjima. Međutim, savjetuje im se da slijede upute svog mentora. Moguća su putovanja na kratke udaljenosti povezana s novim tečajevima što može uzrokovati neplanirane troškove. Jezični i istraživački tečajevi mogu donijeti očekivani uspjeh. Samoučenje i analiza mogu pomoći studentima u izradi projekta i postizanju cilja ovog mjeseca. Izbjegavajte agresiju da biste ovog mjeseca uživali u dobrom zdravlju. Možda ćete osjetiti nelagodu u snu što može izazvati zdravstvene probleme. Mogu postojati zdravstveni problemi zbog niskog imuniteta i stresa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6