3 horoskopska znaka koji se PREVIŠE BOJE PONOVO VOLJETI tijekom tranzita u Ribama počevši od 06. oktobra!

3 horoskopska znaka koji se PREVIŠE BOJE PONOVO VOLJETI tijekom tranzita u Ribama počevši od 06. oktobra!

5 listopada, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji se plaše ponovno voljeti tijekom Pallas u Ribama od 6. oktobra 2021. htjet će doći do temeljnog uzroka svog oklijevanja.

Mi koji živimo na planeti Zemlji kopamo duboko i otkrivamo osjećaje u sebi za koje nismo znali da postoje.

Ponekad otkrivamo duboki strah ili nedostatak povjerenja.

Za Ovna, Vagu i Jarca intuitivne vještine su na visokom nivou, a ono na što pokupimo obično nam daje razlog da osjetimo potrebu za povlačenjem; osjećaj ‘borbe ili bijega’ pojavit će se tijekom ovog tranzita.

Pallas u Ribama 6. oktobra  2021. otvara mnoga pitanja koja se odnose na ljubav, a strah je samo jedno od njih.
Što se ljubavi tiče, mnogi od nas poželjet će se povući, to je sigurno.
Ljubav je klizava padina za većinu nas, i tijekom cijelog života počeli smo nepovjerovati u ljubav i njezino obećanje; izdaje nas oštećuju, a često nas sprječavaju da se ikada više možemo pouzdati, osobito u ljubav i romantiku.

Još uvijek doživljavamo Retrogradnu paladu u Ribama od 6. oktobra 2021. godine, koja će trajati ostatak mjeseca.
Kako se to može odigrati ovisi o misaonim igrama koje igramo sami sa sobom. Za to ćemo se vrijeme predati paranoji, ne možemo jednostavno vjerovati procesu pa moramo proces učiniti još gorim.

Asteroid Pallas je kaotičan, osobito u retrogradnom razdoblju, i ako ne budemo oprezni, treperit ćemo od straha  takvog koji nam samo naš um može pružiti. U smislu ljubavi i romantike nećemo ništa od toga raditi tijekom ovog tranzita. Previše zastrašujuće!

Koji će se znakovi Zodijaka previše bojati ponovno voljeti tijekom Pallas u Ribama?

3 znaka koji se plaše ponovne ljubavi tijekom Pallas u Ribama od 6. oktobra2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ono što je lijepo za vas u ovom posebnom prijevozu je to što je Pallas u Ribama, vaš ‘strah od ljubavi’ možda nije tako oštar koliko bi mogao biti.

Istina je, previše ste puta stavili svoje srce na kocku i zbog toga osjećate da imate pravo biti nepopustljivi kada su u pitanju ljudi koji ‘žele’ u vaš svijet.

Ne vjerujete nikome, ali energija Riba ovog tranzita omogućuje vam da to shvatite manje ozbiljno. To znači da, iako još uvijek gajite određenu vrstu nevoljkosti ili straha da budete u vezi, niste neprijateljski raspoloženi prema tome, kao što ste mogli biti prije samo nekoliko tjedana.

Dakle, umjesto da izgledate kao potpuno neurotični i uplašeni, odabrat ćete put mirnog otpora. Konačno znate tko ste i sada osjećate snagu ovoga.

Nitko vas ne može oboriti s pijedestala, a za sada će vam radost donijeti držanje za postolje, Ovnove. U redu je – Pallas u Ribama učinit će da se osjećate zaštićeno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2