3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU počevši od 27. septembra 2021. do 03. oktobra!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU počevši od 27. septembra 2021. do 03. oktobra!

26 rujna, 2021 0 By Admin

Horoskopski znakovi koji će imati težak tjedan počevši od 27. septembra 2021. možda će se osjećati kao da je život krenuo na najgore, i stvarno nema šanse zaobići to ako promatrate situaciju sa stajališta astrologije.

Pa, evo nas u sezoni Vaga, i iako to obično znači da se dobre stvari miješaju, moramo također pogledati kako određeni ‘drugi’ aspekti utječu na nas.

Ne uvjeravajmo se ipak da je sve izgubljeno, jer nije. Možda je to jednostavno poziv na buđenje zbog prozvanih znakova.

Moramo uzeti u obzir veliku stvar. Merkur je retrogradan u ponedjeljak, 27. septembra. Iako se mnogi od nas mogu okretati udarcima koje ova retrogradnost može donijeti, neki od nas to zaista osjećaju kad dođe u jakim, na početku, danima.

Dakle, gledamo povratak ljudi iz prošlosti i nekoliko neželjenih sukoba koji slijede, a to je dio onoga što 27. septembra 2021. čini početkom lošeg tjedna.

Za neke će najgrublji dio tjedna biti način na koji se odnosimo prema ljudima. Hoćemo li im dopustiti da nas nadvladaju ili ćemo naučiti kako se snaći u njihovoj negativnosti kako bismo se mogli naći na sigurnom, sigurne obale, još jednom?

Tko će imati težak tjedan, od 27. septembra do 3. oktobra 2021.?

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan, od 27. septembra 2021. do 3. oktobra 2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Možda ćete otkriti da palite svijeću na oba kraja, ovog tjedna, Ovnovi, a ako ne pripazite, možda ćete jednostavno izgorjeti. Recimo samo da će ovaj tjedan izazvati pravu umornost. Možda ćete otkriti da vam je do boli dosadno što god radili i da je nastavak ovog dosadnog posla samo više nego što možete podnijeti.

To bi se s vaše strane moglo pretvoriti u pobunu, koja je na svoj način vaše vlastito samouništenje. Želiš s nečim završiti, a budući da ne možeš točno staviti prst na to, činiš mnoge stvari da se ozlijediš.

Sto posto ste nezadovoljni, a opet, ne znate što vas to toliko ljuti. Ovo vas jako frustrira, a retrogradnost Merkura jednostavno vam ne pomaže da dobijete jasnoću.

Najviše vas muči ovaj tjedan to što ne možete shvatiti što vas toliko muči, a dok to ne učinite, nastavit ćete uništavati stvari u svom životu. To je začarani krug koji ćete morati istražiti želite li mir.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2