3 znaka zodijaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA za vrijeme Saturnovog kvadrata Urana od 27. septembra 2021.

3 znaka zodijaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA za vrijeme Saturnovog kvadrata Urana od 27. septembra 2021.

26 rujna, 2021 0 By Admin

Određeni horoskopski znakovi vidjet će da će se njihovi ljubavni životi dramatično promijeniti tijekom Saturnovog kvadrata Urana od 27. septembra 2021.

Ovo nije tipičan kozmički događaj. Kad se Saturn, planet s energijom i suženim emocijama, uklapa s Uranom, planetom poznatim po pobuni i kaotičnom razmišljanju, gledamo jedno vrijeme prožeto napetom napetošću ovdje dolje na Zemlji.

Kad govorimo o nečijem ljubavnom životu koji se dramatično mijenja, možemo sa sigurnošću zaključiti da se ta promjena događa upravo na ovom Trgu.

Bez obzira na to tko smo i koji bi nam znakovi mogli biti, ovo je vrijeme u kojem ćemo se svi posvađati i započeti s ljudima koji su nam najbliži.

“Povrijedio si samo onoga koga voliš”. Izraz je koji ćemo vidjeti kako oživljava tijekom Saturna na Trgu Vodenjaka Uran u Biku.

A za određena tri znaka, tjeskoba koja će pratiti svaki njihov pokret, počevši od 27. rujna 2021., bit će za pamćenje, a možda čak i razorna.

Pripremite se za ovaj tranzit, ljudi. Bit će to preokret, sigurno.

3 horoskopska znaka koji će vidjeti kako će im se ljubavni životi dramatično promijeniti tijekom Saturnovog kvadrata Uran od 27. septembra 2021. su:

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Jedan od načina na koji bi se vaš ljubavni život mogao drastično promijeniti je da primijetite kako se gazi po vašim osobnim granicama. U jednom trenutku ste vi i vaš partner preuzeli uvjerenje da “nema tajni, ništa nije zataškano”.

To je oboma djelovalo na pogrešan način, a sada vas dvoje gazite po svim tim granicama, kao da oboje imate pravo uplitati se u osobni prostor drugoga. Ono što se događa, zahvaljujući Saturnovom trgu Uranu, je da shvaćate da ovo ne funkcionira za bilo koga od vas.

Ne radi se toliko o tome da budete potpuno transparentni radi poštivanja nekog ugovora koji kaže da morate snositi sve. Više se radi o tome kako nositi sve ne čini ništa za vas dvoje osim što se osjećate pretjerano izloženima i bez ikakvog misterija.

Da biste zadržali misterij i uzbuđenje u svojoj vezi, oboje ćete se morati suzdržati. Drastična promjena koja dolazi je u ideji da NE dijelite svaku molekulu s drugom osobom. A da znate da je i to sasvim u redu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2