3 horoskopska znaka koji će imati FENOMENALNU SEDMICU krenuvši od 27. septembra do 03. oktobra

3 horoskopska znaka koji će imati FENOMENALNU SEDMICU krenuvši od 27. septembra do 03. oktobra

26 rujna, 2021 0 By Admin

Uvijek je lijepo misliti da nam se sprema sjajan tjedan, a za 3 znaka ovdje je zaista sjajan tjedan. To je taj jesenski potez, a za one koji su rođeni u ovoj sezoni to se osjeća kao kiša.

Ovo troje jesenske djece čeka tjedan dana pozitivnosti i napretka i svi smo sretni zbog njihovog putovanja.

Nalazimo se u opadajućoj mjesečevoj fazi Mjeseca, što će nam donijeti miran stav kad zatvorimo mjesec rujan i uđemo u oktobarski sjaj.

Još uvijek smo na Suncu Vaga, pa je ravnoteža na visokom nivou i imamo priliku biti jedno sa svojom okolinom i svojim odnosima.

Tijekom ovog zadnjeg tjedna rujna sezone Vaga i prvih nekoliko dana listopada, trebali bismo se osjećati mirno i opušteno.

Neke od glavnih komponenti ovog tjedna su dosljednost i želja za lakoćom. Željet ćemo da stvari idu glatko, a mi ćemo unaprijed uložiti napore da to bude tako.

Ovaj tjedan će dati mir za ova tri znaka u obliku izbjegavanja sukoba, udaljavanja od nasilja i odabira da se drže podalje kada je udaljenost potrebna.

Koji će znakovi imati velike koristi od ovotjednog astrološkog utjecaja?

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Jedna od stvari koje će vam ovaj tjedan dobro uspjeti je da ćete steći posjed koji će vas jako usrećiti.

Da, sve zvuči tako površno, ali koga je briga? Možete uživati ​​u posjedu koliko god možete uživati ​​u duševnom miru  i mislili ste da ste se mučili u prošlosti zbog materijalističkih želja. Uistinu, dobivate ih tako rijetko da kad napokon primite prekrasan dar, to je uzbuđenje .

Ovaj tjedan je jedan u kojem ćete shvatiti da je u redu akumulirati posjede. Čak i ako ih ima malo. Konačno postajete otvoreni za pravu ravnotežu prirode, što znači da možete ‘primiti’, kao i biti onaj koji uvijek i samo ‘daje’.

Da biste postigli ravnotežu, morate dopustiti da znate da ste i vi vrijedni primanja darova. Ovaj ćete tjedan primijetiti da se nećete osjećati iscrpljeno ili bez energije. Vibracija je ono što ćete doživjeti zbog novootkrivene ravnoteže.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2