3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Mjeseca u Ovnu od 20. Septembra

3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Mjeseca u Ovnu od 20. Septembra

20 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji riskiraju sve zbog ljubavi osjetit će utjecaj Mjeseca u Ovnu od 20. rujna 2021. godine.

Pun Mjesec u Ovnu potiče na preuzimanje rizika, posebno za neke horoskopske znakove.

Ljubavne stvari postat će mnogo hitnije jer 20. septembra, nakon punog Mjeseca u Mjesecu, Mjesec prelazi u vatreni znak Ovna.

Mjesec vlada našim osjećajima, dijelom nas samih koji upravlja našom intuicijom, pa čak i srcem. To je najdublji i najosjetljiviji dio nas samih.

Iako svoj vrhunac kao pun Mjesec doseže 20. u Ribama, samo nekoliko sati kasnije prelazi u strastveni i pokretani znak Ovna.

To znači da ljubav koju osjećamo više ne možemo zanemariti.

Ovo je Mjesečevo putovanje u Ovnu od 20. septembra 2021. za tri horoskopska znaka: Ovna, Vagu i Jarca.

Kao vatreni znak, Ovan je poznat po odlučnim i brzim akcijama. Ne dopuštaju da ih mali glasovi u glavi odvrate od ostvarenja želja njihovog srca, niti se nemogućnostima odvraćaju od toga.

Zapravo, Ovan je kralj koji nemoguće čini mogućim.

Najveći faktor u ljubavi je hoćemo li riskirati ili ne. Prilika će se uvijek ukazati. I planirali mi to ili ne, stiže. Dolazi neočekivano, ponekad dramatično, ili ponekad bez pompe.

No, u trenutku se nađemo pred dva izbora. Skočiti ili se povući i ne učiniti ništa.

Iako mnogi od nas kažu da bismo uvijek bili spremni riskirati ako nam se ukaže prilika, često strah od ozljeda, pogrešnog odabira ili stvari koje su ispale prije bilo je između onoga što želimo i onoga što želimo dopuštamo sebi da primamo.

No, sve je to drugačije pod ovim astrološkim tranzitom Mjeseca u Ribama koji ulazi u Ovna.

Bit će sve u potrazi za onim što vam srce najviše želi. Ne zato što postoje bilo kakva jamstva, već zato što ćemo shvatiti da ako je to ono što želimo ako nas to zove, onda nema razloga da nam stane na put.

Jer na kraju dana jedino je važno naše srce i za koga kucaju.

3 Horoskopska znaka koji riskiraju sve zbog ljubavi za vrijeme Mjeseca u Ovnu od 20. rujna 2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

S Mjesecom koji se kreće kroz vaš znak, osjećat ćete ovo najdublje i zbog toga ćete vidjeti promjenu u svom ljubavnom životu. Ponekad vas zbog vaše snažne i pokretačke prirode drugi nazivaju impulzivnim. Ali morate zapamtiti da je to njihov sud, a ne vaš.

Ako ove riječi uzmete kao svoju istinu, preispitat ćete i pretpostaviti da niste slijedili svoje srce ili riskirali.

Ponekad da, donijeli ste odluke samo da biste kasnije htjeli donijeti nešto drugačije, posebno u ljubavi. No to ne znači da je sama odluka bila pogrešna. Pogotovo ako je to nešto što ste trebali doživjeti ili ste iz nje nešto naučili.

Ne dopustite da vas mišljenja ili misli drugih odvrate od šanse za koju znate da je potrebno iskoristiti. U vašem srcu već neko vrijeme bubnja istina. Ona koja vam govori da možda niste tamo gdje želite biti i u kojem smjeru trebate slijediti svoje srce.

Slušati. Ne dopustite da vas svi razlozi zašto nije uspjelo ovaj put spriječe u pokušaju. Ljubav treba djelovati samo jednom. Samo jednom da sve ostalo vrijedi. A sada je vaša prilika da to ostvarite, iskoristite je.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2