3 horoskopska znaka koji će prema astrologiji imati SJAJNU SEDMICU od 20. do 26. septembra 2021. – Imat ćete se čemu veseliti!

3 horoskopska znaka koji će prema astrologiji imati SJAJNU SEDMICU od 20. do 26. septembra 2021. – Imat ćete se čemu veseliti!

20 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan počevši od 20. septembra 2021. Imat će se čemu veseliti.

Gotovo ćete se osjećati kao da smo ručno odabrani da imamo isključivo dobar tjedan. A da postoji kozmičko tijelo iz kojeg bi se ta ruka pružala, to bi bio pun Mjesec u Ribama koji ulazi u Ovna.

Iako ovaj astrološki tranzit često može dovesti do zabune i lažne nade, uvijek postoji nešto posebno u vezi s punim Mjesecom. Za neke to znači vrijeme nade i obećanja.

Kako bismo poboljšali naše iskustvo pozitivnosti, imamo Veneru s Mjesečevim trigonom koja bi nas mogla dovesti u zaljubljeno raspoloženje i Merkurov trigon Jupiter, koji bi trebao olakšati naše romantične riječi.

Ono što radite ovaj tjedan ima potencijal donijeti snažne i pozitivne promjene. Vjerujte u moć astrologije. I znajte da ako je dobro, to je DOBRO. Ne unosite tu sumnju. Nema mjesta za to u vašem svijetu, tijekom ovog tjedna.

Tko će prema astrologiji imati sjajan tjedan, 20. – 26. septembra 2021. godine?

3 horoskopska znaka koji će prema astrologiji imati sjajan tjedan od 20. do 26. septembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Oboje ste i pragmatični i duhovni u isto vrijeme, a pun Mjesec u Ovnu inspirirat će vas da ih oboje spojite dok sanjate o budućnosti. Vrijeme je da napravite realne planove, s vjerom i magijom u svojoj namjeri.

Znate što želite, ali osjećate da vam ovog tjedna treba malo kozmičkog poticaja.

Dobro razmišljanje, jer Mjesec je na vašoj strani, a ako svoju namjeru izrazite kao potvrdu, počet ćete manifestirati taj san onako kako ga zamišljate.

Ako ste jedan od onih koji se bave ‘zanatom’, onda će vam ovaj događaj punog Mjeseca dobro odgovarati. Ugasite svijeće i krenite na put u čudesni svijet iskazivanja svojih najboljih želja. Merkur Trine Jupiter je tu da vam pruži sav prostor koji vam je potreban za izražavanje. Naprijed!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2