3 horoskopska znaka koja će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom od 20. septembra, osjećat će učinke iluzije na svoje odnose.

3 horoskopska znaka koja će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom od 20. septembra, osjećat će učinke iluzije na svoje odnose.

20 rujna, 2021 0 By Admin

Dok Mjesec spaja Neptun, svi ćemo dublje osjećati svoje emocije i vidjet ćemo istinu izvan svake prevare koja će nas odvesti da se odljubimo ili izgubimo interes za nove veze.

20. septembra 2021. Mjesec u Ribama konjugirat će s Neptunom u Ribama, a sve se to događa u dvanaestoj solarnoj kući iluzija.
Mjesec vlada našim emocionalnim ja, našim unutarnjim svijetom. U vrijeme spajanja Mjeseca i Neptuna, on će biti pun što će samo pojačati emocije kroz koje se možda krećemo ili koje su uzrokovane dramatičnom situacijom.

Osjećati svoje emocije središnji je dio onoga što jesmo. Osjećati ljubav jedna je od najvećih emocija koje možemo imati. Međutim prečesto otkrivamo da to nije bila nužno ljubav, već vezanost ili karmička ljubav nasuprot snažne i stabilne zdrave ljubavi.

Iako su nam potrebne ove karmičke lekcije, to ne znači uvijek da im želimo dobrodošlicu u svoj život. Pogotovo jer imaju tendenciju poremetiti planove koje smo napravili.

Jasnoća je uvijek dobra stvar, čak i ako to znači da smo se odljubili. S ovim astrološkim tranzitom između Mjeseca i Neptuna, odnosi koji će se raspasti su oni koji se temelje na lažima ili neistinama, a ne na one u koje smo uložili vrijeme za izgradnju čvrstih temelja.

Mjesec i Neptun zajedno su ova dva planetarna tijela koja će nam pomoći da se suočimo s osjećajima i istinom koje smo poricali, što će nas navesti da shvatimo da to možda nikada nije bila ljubav-već jednostavno da smo to htjeli ili se nadali.

Na koje će znakove zodijaka najviše utjecati Mjesečev spoj Neptun u svojim horoskopima?

3 Horoskopska znaka koji će se odljubiti tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom od 20. septembra 2021. su:

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

S Mjesecom i Neptunom u vašem znaku, ne možete a da ne osjetite energiju ovog tranzita. Iako ne postoji drugi znak koji voli kao što volite, također ste skloni idealizirati svog partnera. Ne namjerno ili čak svjesno, ali najbolje vjerujete u one koje volite. Čak i ako vam s vremena na vrijeme pokažu svoje prave boje.

Ovo vam može djelovati zbunjujuće jer znate kakva bi ljubav trebala biti. Ali čini se da bez obzira na to što radite, to je kratko.

Zbog toga vam je najveća ljubavna veza sa samom ljubavlju. Čak niste ni sami osim ako se ne zaljubite, zaljubite ili ne pokušavate nekoga preboljeti.

Sve je to dio onoga što jeste. Kad ste ozlijeđeni, skloni ste se samo otplivati ​​kako biste izbjegli suočavanje sa situacijom ili osobom koja je tome uzrok.

Ponekad je to potrebno, ali kod drugih samo produbljuje bol koju osjećate jer si dopuštate da vjerujete u ono što trebate kako biste nastavili dalje.

Tijekom ovog tranzita vjerojatno ćete vidjeti pravu prirodu nekoga s kim ste bili u vezi neko vrijeme. Čak će se i osjećati zbunjujuće jer će se razlikovati od onoga za koga ste mislili da jesu. Iako su završeci neophodni, ovaj put se zadržajte za dio razgovora. Bit će vam drago što imate to zatvaranje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2