PSIHO TEST! Izaberi cvijet i otkrit ćemo tvoju NAJVEĆU TAJNU i NAJVEĆI STRAH

PSIHO TEST! Izaberi cvijet i otkrit ćemo tvoju NAJVEĆU TAJNU i NAJVEĆI STRAH

19 rujna, 2021 0 By Admin

Psiho test je usko povezan sa emotivnim stanjem čovjeka i otkrit će vaše najveće strahove, a neke od njih krijete od drugih i znate ih samo vi…

 

PRVA SLIKA:

Vi imate jako puno raznih strahova. Vaš najveći strah je strah od gubitka osoba koje volite više od svog života. Vi neprestano brinete, ne za jednu osobu, nego za više njih. Nikad nemate mira. Vjerojatno brinete i snu dok spavate. Najsretniji ste kada su svi na okupu i vama pred očima. Tek tada možete odahnuti i osjetiti mir. Međutim, to kod vas nije strah koji je prihvatljiv, jer sasvim normalno i prirodno je da se svatko boji i brine za svoje voljene.

Vama je to preraslo u opsesiju jer vi neprestano brinete. Zaboravljate na sebe, jer vam je neprestano netko drugi u mislima. Ne samo što se bojite gubitka, nego vi brinete sve brige vaših voljenih. Morate napraviti presijek, jer ste zbog svog straha i brige konstantno izloženi stresu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Stres je okidač za razne zdravstvene probleme i od stresa sve kreće. Iako je lako reći, ali morate pokušati ne misliti toliko na stvari na koje zaista ne možete na ni jedan način utjecati. Time ništa ne postižete, baš ništa, samo štetite sebi i svome zdravlju.

 

Nastavak na sljedećoj stranici..

Stranice: 1 2