3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI u PRIJATELJA tijekom Mjeseca u konjunkciji Jupitera od 19. septembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI u PRIJATELJA tijekom Mjeseca u konjunkciji Jupitera od 19. septembra 2021.

19 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koja se zaljube u prijatelja počevši od 19. septembra 2021. Osjećat će ovu nedjeljnu energiju Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom.

Mjesečev konjunkt Jupiter koji će se dogoditi u nedjelju. Donijet će sveukupnu ljubavnu atmosferu koja će nas natjerati da potpuno drugačije vidimo odnose oko nas. To povećava ulog da bi ljubav našeg života mogla biti pronađena u našem najboljem prijatelju.

Za tjedan dana koji je težak s brojnim tranzitima, Mjesec će se u vrijeme ovog tranzita tek preseliti u Ribe. Dok Jupiter sjedi u Vodenjaku i završava drugu polovicu svoje retrogradne faze.

Iako su zajedno, drugi bitan element koji treba primijetiti je da je Mjesec u konjunkciji Jupitera i Saturna tijekom tog vremena.

Budući da je Saturn, planet božanskog vremena i karmičkih lekcija, dio ovog tranzita, znači da je vrijeme za zaljubljivanje u sve pogrešne ljude prošlo. I da je vrijeme da naučimo što je to zdrava uzajamna ljubav.

Mjesec predstavlja naše emocionalno ja, dio nas samih koji je naša prava bit i priroda. Čak i ako to ostatak svijeta ne vidi.

Mjesec osjeća, mijenja se, prolazi kroz faze. Ali se uvijek vraća jači nego prije. I lijep je bez obzira na to je li pun ili nije.

U Ribama ovdje osjećamo prekretnicu u svojim emocionalnim tijelima. Trenutak u kojem ne možemo učiniti ništa drugo osim osjećati i, u ovom slučaju, osjećati svoju najdublju istinu.

Dio nas koji se ne sjeća kako je biti povrijeđen ili dopustiti da strah diktira naše romantične izbore, već se jednostavno prepustiti dubini emocija u sebi.

Zajedno s Jupiterom, što znači da su udaljeni samo nekoliko stupnjeva, dobivamo pouku koliko je istina naših emocija vezana za dobro proživljen život.

Život koji se osjeća slučajno, obilno i pun mogućnosti. Jupiter koji je trenutno retrogradan traži od nas da preispitamo ono što nas sprječava da živimo život kakav želimo, onaj koji odjekuje kao naša najjača istina sa svrhom i uvjerenjem.

Nakon što je nekoliko mjeseci proveo u Ribama, Jupiter se krajem jula vratio u Vodenjaka gdje će ostati do kraja godine.

No, ova faza njegove vodene vožnje drugačija je, ovaj put radi se o provedbi svih lekcija i razmišljanja koje smo naučili tijekom prvog dijela. Tako da ćemo se slobodno kretati u novu fazu koja će doći krajem godine.

Tijekom ovog spoja konačno ćemo biti dovoljno slobodni od svoje prošlosti da možemo vidjeti ono što je bilo ispred nas cijelo vrijeme samo što nismo bili spremni to vidjeti do sada.

Horoskopski znakovi koji će se zaljubiti u prijatelja tijekom Mjeseca u konjunkciji Jupitera od 19. septembra 2021. su:

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ljubav vam je uvijek na umu. Ali tijekom ovog tranzita imat ćete jedinstven pristup kako biste se mogli ne samo romantično zbuniti, već i osjećati samopouzdanje da donosite zdrave odluke.

Konkretno za vas je vjerojatno da je ljubavna afera koja započinje u ovo doba ona u kojoj je netko neko vrijeme bio tajno zaljubljen u vas. Tek sada ste to mogli vidjeti.

Iako jako volite, to također znači da ćete se teško povrijediti nakon prekida ili veze koja počinje vrućim i teškim prekidima. To znači da često nosite mnogo emocionalne prtljage koja na kraju utječe na sljedeću vezu u koju stupite.

Čini se da gravitirate između najgoreg razmišljanja o nekome ili nošenja ružičastih naočala toliko debelih da ne vidite istinu. Ali sve se to mijenja pod ovim tranzitom.

Iscjeliteljski posao kojim ste se bavili počet će se isplaćivati ​​jer izjava ljubavi dolazi od bliskog prijatelja ili poznanika ne izaziva strah, ali uzbuđenje, kao što napokon možete osjetiti ovaj put uistinu, moglo bi biti drugačije.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2