3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20 do 26. septembra 2021, a evo i kako…

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 20 do 26. septembra 2021, a evo i kako…

19 rujna, 2021 0 By Admin

Određeni horoskopski znakovi moraju se pripremiti za tjedan od 20. do 26. septembra 2021., koji će za njih biti težak.

Iako možda nije osobito tvrdoglav, u smislu grubosti, ovaj će tjedan definitivno donijeti neke izazove onima koji su podložni.

Zašto će ovaj tjedan biti težak za određene horoskopske znakove?
Gledamo Mjesečevu Trinu Veneru, Mjesečev sekstil Uran, Merkurov Trigon Jupiter  i Pun Mjesec u Ribama. To će posljednji mali tranzit uspjeti, kao što ćemo svi znati.

Naš pun Mjesec udarit će nas točno na vrh tjedna, u ponedjeljak, 20., a s njim dolazi i koncept razorenih snova i lažnih nada.

Nije vrijeme za paniku. Ali je vrijeme za ponovno prilagođavanje očekivanja. Kad imamo pun Mjesec, često ulazimo u “način nade” – što je fantastično, ali dolazi i s provjerom stvarnosti: Sanjajte veliko, ali nemojte sanjati nemoguće.

Tri horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 20. rujna 2021. bit će osporeni hrabrošću.
Zato će ovaj tjedan ubosti neke od naših najvećih sanjara, i nikako ne mislim na to da bismo se svi trebali sakriti pod kamenjem i prihvatiti osrednjost.

Ako je vaš san odlazak u svemir, možda biste htjeli smanjiti svoja očekivanja kako vas ne bi pogodilo veliko razočaranje – takve stvari.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan, 19. – 25. rujna 2021.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji velika vjerojatnost da vam je raspoloženje posljednjih tjedana bilo vrlo raspoloženo. U sebi imate puno optimizma, ali vrlo malo tolerancije za dane kada vam stvari ne idu na ruku. Možda ćete ovaj tjedan na površinu isplivati ​​malo te netrpeljivosti.

Dobit ćete razočaravajuće vijesti. Ne tragične, ne mijenjaju život, ali dovoljne da vas nakratko odbace od nade. Moglo bi biti tako malo kao da netko otkazuje plan.

Možda ste vjerovali u taj plan, možda ste čak i ovisili o tom planu, a kad se taj događaj otkaže na vama, to će vas poslati u spiralu negativnosti.

Reagiranjem na tako negativan način radite tjedan vrlo polarizirajućim za sebe, ali još gore, stvarate sebi više negativnosti jednostavno vjerujući da je ova puka ‘promjena u planovima’ loša stvar.

To nije, to je samo promjena planova, nije svjetski rat.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2