3 horoskopska znaka čija će se VEZA RASPASTI tijekom Marsa u Vagi počevši od 19. septembra 2021

3 horoskopska znaka čija će se VEZA RASPASTI tijekom Marsa u Vagi počevši od 19. septembra 2021

19 rujna, 2021 0 By Admin

Postoje tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Marsa u Vagi.

Mars u Vagi čini kristalno jasnim ono što nije u redu u vezi, a od 19. septembra 2021. Njihovi izazovi postaju prekidači.

Nakon što Mars pređe u uravnoteženi orijentirani znak odnosa Vaga, pogotovo će oni koji su već bili na stijenama biti jako pogođeni.

Ovo prijelazno vrijeme traje do početka novembra. I bit će ogromno vrijeme za transformaciju i promjene.

Mars je planet koji vlada ambicijom, strašću i djelovanjem. U svom kućnom znaku Ovna, vođen je i koncentriran. Uspjeva, ponekad impulzivno, ali poduzima akcije, unatoč tome. Osjeća se najjače.

U Vagi je ipak potpuno izvan svog elementa. Treba biti strpljiviji, sagledati potrebe ljudi oko nas i koliko je odnos koji imamo uzajamno ili uravnotežen.

To se ne osjeća dobro za Mars. Iako nam može pomoći da postignemo veću ravnotežu u našim životima i odnosima, ako odnos u kojem se nalazimo nije za to sposoban, onda se oni raspadaju.

Izazovno je suočiti se s odnosom u kojem postoji neravnoteža i početi se boriti u vrijeme ovog tranzita. On je tu da nam pomogne vidjeti i nositi se s onim što inače ne bismo.

Kad smo u vezi, pogotovo ako je nezdrava ili joj je svrha naučiti karmičke lekcije, često je teško vidjeti dalje od ljubavi, izvan uzorka rollercoastera. Ili jednostavno izvan uvijek prisutnog izazova pokušaja da se to popravi.

Realnost koju nam ovaj tranzit pomaže vidjeti je da se svi odnosi ne mogu ili namjeravaju popraviti.

Ponekad su jednostavno takvi. Oni su neuravnoteženi. Ili su možda to jednostavno postali nakon što smo shvatili da smo se razdvojili. Bez obzira na razlog, Mars u Vagi, koliko god mu bilo neugodno, pomoći će nam da vidimo istinu i pronađemo poticaj za poduzimanje radnji.

To je stvar s ovim položajem, koliko god Marsu bilo neugodno u ovom znaku, on ustraje. Isto vrijedi i za nas. Poduzimanje radnji za stvaranje promjena neugodno je.

Stvara smetnje, neugodne trenutke i izazove za kretanje kroz osjećaje i vezanosti drugih.

Ali dar je, koliko god se osjećali neugodno u sljedećih nekoliko tjedana, bit ćemo primorani napraviti promjene. Jer znamo da u konačnici ta nelagoda vodi rastu.

3 znaka zodijaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Marsa u Vagi od 19. septembra 2021. su:

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Dok se Mars kreće kroz vaš znak, bit će to intenzivno nekoliko tjedana. Inače niste skloni prepirkama ili ispadima. Ako se osjećate više na rubu ili ste reaktivni, vrijeme je da zastanete i razmislite zašto.

Tijekom ovog tranzita, što se više osjećate frustrirano ili uzrujano, to je znak da pogledate što se događa u vašoj vezi. Jer će se ti osjećaji aktivirati samo ako nešto nije uravnoteženo ili recipročno u vašoj vezi.

To niste nužno vi. Već činjenica da ste vjerojatno dosegli svoju točku preloma i da više ne možete tolerirati stvari o kojima ste prethodno pokušali održati mir.

Čak i ako vam je neugodno zbog ove nove razine ljutnje ili osjećaja da ste gotovi, to je nevjerojatno korisno jer ćete često šutjeti kako ne biste stvorili veći problem ili otputovali putem s kojeg nema povratka.

No, pod ovim tranzitom, svi veliki osjećaji ukazuju na istinu s kojom se morate pozabaviti- Bez obzira na to koliko je izazovno. Prekid veze može biti zastrašujući. Ali ostati još strašnije ostati u onoj koja nije u skladu s onim s kim smo.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2