Od najljubomornijeg znaka do najmanje ljubomornog znaka – RANGIRANO

Od najljubomornijeg znaka do najmanje ljubomornog znaka – RANGIRANO

19 rujna, 2021 0 By Admin

Ljubomora je čudna stvar. Obuzeti smo ovom emocijom nesigurnosti i jednostavno ne možemo a da ne doživimo čudan i složen osjećaj.

Bilo je trenutaka kada je netko bio bolji od nas u nečemu ili je imao nešto što smo htjeli, a mi smo ispunjeni ovom zavišću i ne možemo to kontrolirati. To je ono što je ljubomora.

Emocija ljubomore je tako složen pojam. Povrijeđujemo ljude i ometamo tuđe živote zbog jednostavnog osjećaja. Taj osjećaj iz nas izvlači ono najgore. Obuzeti smo osjećajem nesigurnosti i tjeskobe koji nas dovodi do ometanja tuđeg posla, a to šteti ljudima, čak i ako to zaista nismo htjeli.

Koristeći primjer astrologije, za razliku od najljubomornijih horoskopskih znakova, ne postaju svi ljubomorni. Odgojen je u našoj osobnosti. Neki od nas ne bi mogli brinuti o tome što drugi ljudi imaju i u čemu uspijevaju, dok drugi osjećaju bijes kad netko počne izlaziti s bivšom.

Najgore u tome je što osoba ne želi da joj se bivši vrati, jednostavno ne želi vidjeti da netko drugi uživa. To je ljubomora
Oni koji obično nisu ljubomorni su druge vrste. Imaju razumijevanja, suosjećanja ili ih jednostavno nije briga. Takvi bi trebali biti svi, ali kad se na kraju sve završi, ljubomoru nije lako kontrolirati.

Ljubomora je poput bolesti i nadvladava osobu, htjeli to ili ne.

Pravo pitanje na koje bismo htjeli odgovor je koji je od horoskopskih znakova najljubomorniji? Ako ste ikada naišli na jedan od astroloških znakova na vrhu ovog popisa, trebali biste potrčati. I dok ste već tu, budite posebno zahvalni ljudima na dnu popisa.

Najljubomorniji horoskopski znakovi u astrologiji, rangirani od najviše do najmanje ljubomorni, a oni su:

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2