INDIJSKI HOROSKOP do KRAJA MJESECA za SVE znakove!

INDIJSKI HOROSKOP do KRAJA MJESECA za SVE znakove!

17 rujna, 2021 0 By Admin

 

OVAN

Krenite u ostvarenje svojih ciljeva, jer vam se bliži sreća. Zvijezde vam donose sreću i vrijeme u kojem nećete znati za postoje problemi i tuga. Vrijeme koje dolazi bit će i više nego pogodno za vas i vašeg partnera. Partner vam priprema malo iznenađenje kako bi vas podsjetio koliko mu značite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Poslovni uspjesi sada dolaze do izražaja. Brojni usponi bit će vam od velike važnosti. Partner je uz vas te vas podupire u svemu što ste naumili. Budite oprezni sa poslovnim kolegama, te pokažite da ste još veći profesionalac nego što oni to misle.

 

 

BLIZANAC

Ne donosite brze i nagle odluke. Konzultirajte se sa kolegama prije nego napravite sljedeći korak. Posao vam ovisi o tankoj niti, stoga budite oprezni. Ljubav vam donosi neka nova iznenađenja u kojim ćete vidjeti da vas partner zaista voli.

 

 

RAK

Vrijeme koje dolazi bit će pogodno za sve vaše planove. Pod zvjezdanom ste zaštitom, te vam se samo sreća smiješi. Vaš partner žudi za time da sa njim provodite više vremena. Nedovoljno ljubavi i pažnje stvorilo je sumnju. Ovo je vaše vrijeme u kojemu ćete moći ostvariti sve svoje želje.

 

 

LAV

Potrebno vam je više motivacije za radom. Ne ostvarujete željene ciljeve jer niste dovoljno zainteresirani. Potrudite se pronaći motivaciju te svoje poslove i planove obavljati uspješnije. Raskid sa voljenom osobom vam je uzrokovao takvo ponašanje. Očekujte jednu novu osobu u vašem životu koja bi vam mogla biti i više nego dobra inspiracija za sve stvari u životu.

 

 

DJEVICA

Vaši nadređeni će vam bit velika podrška za sve vaše poslovne ideje. Imat ćete sve ovlasti da ostvarite svoje ideje bez ikakvog pritiska. Šefovi su ponosni na vas jer sve poslovne ciljeve izvršavate u rekordnom roku.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2