3 horoskopska znaka ČIJI SE SNOVI OSTVARUJU za vrijeme Mjeseca u Ribama od 18. septembra 2021.

3 horoskopska znaka ČIJI SE SNOVI OSTVARUJU za vrijeme Mjeseca u Ribama od 18. septembra 2021.

17 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čiji se snovi ostvaruju tijekom Mjeseca u Ribama od 18. septembra 2021. Imat će se čemu nasmijati što je neočekivano, ali njihovo je srce znalo da će se to jednog dana dogoditi.

Ponekad ipak dobijete ono što ste poželjeli, i tada se čini da je život najslađi, zar ne?

Sunce je bilo u horoskopskom znaku Djevice, a kao sektor svakodnevnog posla mnogi horoskopski znakovi ulagali su dodatne sate na posao, postavljajući svježe temelje za svoju budućnost, i svakim danom se sve više organizirali.

Naporan rad često je temelj na kojem se grade snovi, pa mnogi od nas imaju nešto što zaista žele postići. S Jupiterom u konjunkciji Mjesec u Ribama sada se može imati sreće, a za nas troje to može značiti da se san ostvaruje za vrijeme Mjeseca u Ribama.

Osim toga, tko ne želi da im se snovi ostvare? Pitajte svakoga tko želi vidjeti kako čudo oživljava i oni će vam reći da želim da mi se moji snovi ostvare, upravo sada.

I, to se događa s tri horoskopska znaka čiji se snovi ostvaruju tijekom Mjeseca u Ribama od 18. rujna 2021. godine.

Pun Mjesec će ovog vikenda biti u horoskopskom znaku Riba, gdje se nalazi i Neptun, planet koji vlada Ribama.

12. solarna kuća ima trulu reputaciju rastvaranja stvari koje želimo. Mjeseci govore o prošlosti, našoj ženskoj intuiciji i onom što se može sakriti od naših očiju, ali se može vidjeti kroz podsvjesno područje.

Ribe su znak kraja, skrivenih neprijatelja i karmičkih odnosa, ali postoji i lijepi početak koji se događa kad se jedna bolna vrata zatvore.

Za tri horoskopska znaka koji će ostvariti san, ovo se može dogoditi na taj način. Posao je izgubljen. Hipotekarna ovrha ili veza prestaje.

Da, ove su stvari iznimno bolne, ali istodobno stvaraju osjećaj konačnosti. Nema se što izgubiti. Mogu se preuzeti rizici. Postoji samo jedan izlaz, a to nije povratak u prošlost.

Mjesec u Ribama, samo nekoliko dana prije mladog Mjeseca, spojit će se s Jupiterom planetom sreće i prostranosti.

Neće biti dovoljno reći da će se dogoditi dobra stvar. Ne, san će se ostvariti, i bit će nevjerojatan osjećaj znati da se određene želje ostvaruju za ova tri horoskopska znaka.

3 horoskopska znaka čiji se snovi ostvaruju za vrijeme Mjeseca u Ribama od 18. rujna 2021. su:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vaši se snovi ostvaruju u sferi prijateljstva, a to bi moglo uključivati ​​vaše poslovne odnose. Mjesec u Ribama aktivirat će vašu solarnu kuću prijatelja, a u posljednje se vrijeme osjećate usamljeno.

Pandemija je ostavila veliki udarac u vašem društvenom životu. Istina je da ste društveno biće koje treba ljudima da rade stvari i da ih vole.

Mjesec koji ulazi u Ribe može otkriti lažnu sreću u koju ste uložili svoju energiju i uzrokovati da to više ne želite za svoj život.

Kad otpustite ono što vas odvlači od vaše istinske čežnje za druženjem, počet ćete stvarati mjesta za ljude s kojima ćete uživati ​​u svojoj blizini.

Ti ljudi sada mogu čak biti i u vašem životu. Kolega s kojim uživate razgovarati ili osoba koju ste upoznali prije godinu dana, ali je niste mogli pratiti zbog toga što je život postao kaotičan, može se obratiti i stvari još jednom kliknu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2