3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom punog Mjeseca u Ribama 20. – 21. septembra 2021. godine

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom punog Mjeseca u Ribama 20. – 21. septembra 2021. godine

17 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koja će se odljubiti tijekom punog Mjeseca u Ribama od 20. rujna do 21. rujna 2021. godine otkrit će da je zatvaranje u odnosima bolno, ali iscjeljujuće.

Pun Mjesec u Ribama spojit će Neptun. To stvara sanjivu, maglovitu atmosferu za sve horoskopske znakove. Posebno kada je u pitanju ljubav i vaše emocije općenito.

Mjesec će se također suprotstaviti Marsu što može izazvati eksplozivne emocionalne ispade i razbuktavanje.

Saturn će izravnati Veneru u Škorpionu što će energiju Venere u ovom trenutku učiniti prigušenijom i svečanijom.
To će stvoriti zamagljivanje vaše percepcije stvarnosti u ovom trenutku, pa će biti teško reći osjećate li se na određeni način zbog svojih strahova i nesigurnosti ili zbog nečeg drugog.

Od ponedjeljka, Merkur će biti na trgu s Plutonom što otežava komunikaciju i ispunjava je napetošću i intenzitetom.

Zbog toga ćete se možda odmaknuti od argumenata kako biste se povukli u samoću i jednostavno čekali oluju.

Snažne energije aspekata između Mjeseca-Marsa i Plutona-Merkura mogu stvoriti borbe za moć, natjecanja i sukobe unutar odnosa.

Stoga se možda osjećate kao da ljubav i romantika u ovom trenutku jednostavno nisu vrijedni truda.

.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Budući da je Venera u vašoj sedmoj kući odnosa, možda ćete se osjećati pozvanim staviti svoj fokus na svoje odnose kako biste ih njegovali i razvijali.

Iako će Venera biti u kvadratu sa Saturnom, to može stvoriti izazove kada je u pitanju osjećaj da ste voljeni, cijenjeni i razumljivi unutar svojih veza.

Venera se trenutno nalazi u Škorpionu gdje joj je na štetu, što znači da nije njezino sretno, živahno ja jer se njezina energija ne stapa dobro s energijom Škorpiona.

Ovo u kombinaciji s kvadratom do Saturna može stvoriti osjećaj nesigurnosti, sumnje u sebe i nedostojnosti. Što zapravo nisu velike vibracije kada je u pitanju ljubav i romantika.

Mjesec će biti u konjunkciji s Neptunom u Ribama, koje će biti u vašoj dvanaestoj kući duhovnog buđenja, pa ćete se možda osjećati kao da provodite vrijeme u samoći, jer ćete se zbog toga osjećati emocionalno sigurnije.

Zbog svega ovoga, jurnjava za ljubavlju ili čak ulaganje velikog napora u vaše odnose trenutno vam jednostavno neće biti na radaru

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2