3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom punog Mjeseca u Ribama 20. – 21. septembra 2021. godine

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom punog Mjeseca u Ribama 20. – 21. septembra 2021. godine

17 rujna, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Saturn je u vašoj sedmoj kući odnosa i bit će u kvadraturi s Venerom za vrijeme ovog Mjeseca. Energija ovog trga može unijeti restriktivnu, pa čak i ugnjetavajuću atmosferu u vaše odnose. Zbog čega ćete se osjećati kao da je ljubav jednostavno puno posla u ovom trenutku.

Saturn može izazvati nesigurnost i strahove u vezama koje imate. Zbog toga se možete zapitati jesu li ti odnosi još uvijek ono što želite.

Mjesec će biti u konjunkciji s Neptunom i nasuprot Marsu. To može stvoriti emocionalne ispade, kao i mnogo zabune kada je u pitanju kako se osjećate.

Budući da je ovaj Mjesec u vašoj osmoj kući tranzicije i razmišljanja, možda ćete osjetiti veće povlačenje prema samoći i razmišljanju o duhovnijoj strani života.

Ljubav i romantika mogu biti stvari koje trenutno ne privlače vaše interese, jer se jednostavno možete osjećati kao da nije vrijedno truda.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Budući da je Mjesec u konjunkciji s Neptunom u vašoj sedmoj kući odnosa, možda ćete osjetiti neku zbrku oko svog ljubavnog života.

Mjesec Ribe trenutno se suprotstavlja Marsu u vašoj prvoj kući sebe. Zbog toga ćete se možda osjećati kao da izvlačite energiju iz odnosa kako biste se više usredotočili na sebe. Kad su Mjesec i Mars u Vagi u suprotnosti, možda ćete otkriti da su vaše emocije pomalo nestalne i nestabilne.

Pogotovo s obzirom da je Mjesec u konjunkciji sa sanjarim Neptunom. To može stvoriti izmaglicu oko vaših osjećaja i otežati vam odvajanje fikcije od stvarnosti. Vaša percepcija u ovom trenutku može jednostavno biti pomalo mutna. Zbog toga romantika možda nije nešto s čime biste se voljeli upuštati.

S kvadratom između Merkura i Plutona to može stvoriti trvenja u komunikaciji i mogućnosti potpunog izražavanja na zdrav način. Stoga ćete možda otkriti da je ovaj Mjesec izvrstan za kreativnost i introspekciju. Ali nije tako sjajan za izgradnju čvrstih romantičnih temelja.

Stranice: 1 2