Kako se ponašate kada ste ljubomorni, prema vašem horoskopskom znaku!

Kako se ponašate kada ste ljubomorni, prema vašem horoskopskom znaku!

16 rujna, 2021 0 By Admin

Gotovo svi smo u jednom ili drugom trenutku iskusili ljubomoru u različitim stupnjevima. Ljubomora je vrlo složena i uključuje niz različitih emocija kao što su gubitak, napuštenost, strah od odbijanja, poniženje, tjeskoba i bijes. Ljubomora se događa kada netko opazi prijetnju za njihovu vezu.

Iako je slična, ljubomora nije isto što i zavist, koja se više odnosi na želju za stvarima koje druga osoba ima poput statusa ili određenih postignuća. I naši horoskopski znakovi mogu iznenađujuće odigrati ulogu u tome kako izražavamo svoju ljubomoru. Kao način da razumijemo sebe i svoje partnere, možemo gledati u zodijak kao vodič u prenošenju ove snažne emocije.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja): Bez obzira na to koliko se Ovnovi doimali samouvjerenima i odgovornima, često imaju dubinsku nesigurnost. Ako ste u vezi s Ovnom, pripremite se za emocionalni rolerkoster. Istina je da Ovnovi uživaju u drami.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja): Bik je tvrdoglav i ne voli pokazivati ​​svoje emocije ljudima. Budući da su vrlo racionalni, nisu previše ljubomorni. Ako postanu sumnjičavi, slijedit će svoj instinkt, a ako je krajnji rezultat onakav kakvog su se bojali, veća je vjerojatnost da će tiho okončati stvari nego učiniti bilo što da izazovu scenu.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja): Blizanci znaju da je vjernost osobni izazov, ali to ih ne spriječava u očekivanju da ih partneri ne varaju. Nema problema s tim da vam kažu da su ljubomorni kako bi se pobrinuli da provedete puno vremena uvjeravajući ih. Obično prilično dobro drže emocije pod kontrolom, ali s vremena na vrijeme imat će ljubomorni napad samo zato.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2