3 znaka zodijaka koji će naučiti KAKO SI OPROSTITI i KAKO VOLJETI SEBE tijekom Chironove retrogradnosti u Ovnu od 16. septembra!

3 znaka zodijaka koji će naučiti KAKO SI OPROSTITI i KAKO VOLJETI SEBE tijekom Chironove retrogradnosti u Ovnu od 16. septembra!

16 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će  naučiti kako voljeti sebe tijekom Chironove retrogradnosti u Ovnu. Osjećat će nevjerojatnu iscjeljujuću energiju počevši od 16. septembra 2021. godine.

Chiron je Retrogradan u Ovnu od sredine jula ove godine i nastavit će se do sredine decemra, što 16. septembra 2021. stavlja u sred tranzita. Sve ima početak, sredinu i kraj, a uvijek je usred tranzita njegov utjecaj najjači.

Chiron je poznat kao iscjelitelj. Ovaj asteroid (ponekad poznat i kao manji planet) povezivan je s ‘ranjenim ratnikom’ i zacjeljivanjem starih emocionalnih rana.

Iako retrogradnost često smatramo štetom ili negativno, to nije uvijek tako. U ovom slučaju, retro akcija koju ćemo doživjeti doći će kao introspekcija. Ona koja vodi do osobnog otkrića.

Hiron retrogradno otkriva skrivene želje, kao i krajnja stanja represije. Ako smo se u jednom trenutku bojali izraziti, Hiron nas retrogradno golica da progovorimo.

Osjećat ćemo se univerzalno podržani tijekom ovog tranzita, a to nam može samo dati hrabrosti pogledati unutra u svrhu iskorijenjivanja onoga što nam više ne služi kao funkcionalna ljudska bića.

Ovo je vrijeme za prevrate; možda ćemo se naći u misiji da se riješimo lošeg kako bismo napravili mjesta za dobro.

3 znaka zodijaka koji će naučiti kako voljeti sebe tijekom Chironove retrogradnosti u Ovnu od 16. septembra 2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Moći ćete iskoristiti ovu iscjeliteljsku energiju u svom životu, Ovnove, dok Chiron retrogradno prolazi kroz tamu kako bi vam dao hrabrosti djelovati prema svojim najdubljim mislima.

Vrlo nam je teško priznati da smo u krivu, a ponekad ta nesposobnost počinje preuzimati naše živote, ostavljajući nas da branimo nešto u što možda više ne vjerujemo.

To se možda dogodilo u vašem vlastitom životu – možda ste branili staru laž ili čak grešku koju nikada niste htjeli priznati.

Hironov retrogradni tu je da vam pomogne ukloniti taj teret iz svog života. Dosta je bilo, pa čak ni ti, moćno biće moći i bijesa – ne možeš više živjeti u laži.

Želite promjenu, ali prije svega želite istinu. Želite da vas istina oslobodi, i to će učiniti, čim je posjedujete. Posjedujte ga, tako da ga možete pustiti.

Osjećat ćete se toliko jače, toliko slobodnije ako samo navedete svoj problem. Kako kažu, morate to osjetiti da biste je izliječili.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2