ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

16 rujna, 2021 0 By Admin

Budimo na trenutak stvarni: svi imamo svoje padove. Nitko nije savršen, čak i ako svi mislimo da jesmo. Uvijek se najbolje trudite u vezi (ili se barem nadam da jeste); pogotovo kad ti se ta osoba stvarno sviđa, zar ne? Želite da vaša veza potraje bez ikakvih komplikacija i svađa kako biste vas dvoje mogli živjeti sretno do kraja života.

Nažalost, odnosi nisu tako jednostavni. Zapravo, ulažu veliki trud kako bi ih natjerali da rade.

Nemojte dopustiti da vas to zastraši od pronalaska jedne osobe koja vas gleda kao što vam sunce sja. Vjerujte mi kad kažem da ovakva osoba svima treba u životu. Nažalost, veze nisu uvijek sunce i leptiri, pa se u jednom trenutku morate probuditi i shvatiti da vaša veza jednostavno više ne funkcionira.

U jednom ste trenutku pomislili da je njegova agresivnost privlačna i svidjelo vam se kako je preuzeo kontrolu nad situacijom. U jednom je trenutku pomislio da je vaš opušteni pogled na život sladak jer znači da ste spremni za bilo što.

Sada, mislite da je arogantan i da misli da ste lijeni. A ponekad to jednostavno tako ide.

Možda vam nije palo na pamet, ali moguće je da razlog zašto vaša veza ne funkcionira jer vaš horoskopski znak jednostavno nije kompatibilan sa znakom vašeg partnera.

Ponekad su naše slabosti previše slične nečijim kršiocima dogovora, a kad smo u vezi s tim nekim, to je poput tempirane bombe koja čeka da eksplodira. Možemo pokušati sve što želimo da to uspije, ali razlike se ne privlače uvijek i prisiljeni smo prekinuti našu vezu.

To nije uvijek pošteno, ali ove temeljne crte ličnosti samo su dijelovi nas samih koje moramo prihvatiti dok ne nađemo nekoga tko ih i prihvaća.

 

OVAN

Ovnovi često mogu biti kratke naravi i ćudljivi, što može onemogućiti prekid argumenata. Umjesto da pokušaju to riješiti sa svojim partnerom, možda će vam nakratko dati hladnu ruku. Ovo nije uvijek najbolji pristup i može pogoršati odnos.

Ovan je poznat po tome što je vođa, što se može pretvoriti u agresivnost ako se osjećaju kao da više nisu na vrhu. Njihova sklonost natjecanju i izazovima može postati impulzivna. Ako njihov partner nije na istoj stranici, to može brzo pokvariti odnos.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4