OVI znaci JAKO PATE zbog LOŠIH OBITELJSKIH ODNOSA – Stiže im VELIKA SRETNA PROMJENA

OVI znaci JAKO PATE zbog LOŠIH OBITELJSKIH ODNOSA – Stiže im VELIKA SRETNA PROMJENA

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

Najsretniji smo onda kada je obitelj na okupu i kada vlad sklad i mir. Međutim u mnogim obiteljima nema ni sklada ni mira, a ni dobrih odnosa. Kada su u pitanju ova dva znaka, zvijezde imaju jak naglasak na obiteljske veze. Ova dva znaka u narednom periodu, uspjet će popraviti obiteljske odnose i vratiti mir svojoj duši.

Prvi od njih je:

 

LAV:

Koliko god bili dobri i koliko god davali sebe i od sebe, jednostavno u očima vama bliske osobe, koja je član vaše obitelji, vi ne valjate, ne poštuje vas se i niste prihvaćeni. Koliko god ste se trudili i prešućivali i onda kada niste trebali i onda kada ste bili u pravu, opet niste valjali. Što god napravite, nije dobro.

Vaš trud je uzaludan. Vama to nanosi velik bol, jer vi ste obiteljski čovjek i na listi prioriteta, obitelj vam je na prvom mjestu. Za vas ne bi bilo čudno ni da se žrtvujete za obitelj. Obitelj je vama svetinja i najsretniji ste kada ste svi na okupu. Sreća vaše obitelji zapravo je vaša najveća sreća. Od toga vama nema veće sreće.

Problem je što niste samo izgubili člana obitelji sa kojim nemate dobre odnose, nego ste gotovo izgubili i one koji su povezani sa tim članom ili je vaša komunikacija dovedena na minimun, kao i vaše zajedničko vrijeme. Kada je vaš zodijak u pitanju, zvijezde imaju velik utjecaj na obiteljske odnose. U narednom periodu stvari će se tako posložiti i situacija će se odvijati da ćete vi uspjeti poboljšati odnose koji sada nisu stabilni i dobri.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će unijet mir u vašu dušu i srce, jer takvi odnosi vam jako teško padaju. Vama je obitelj na prvom mjestu i bitnija od vas samih. U bliskoj budućnosti zavladat će mir i sklad u odnosima koji sada nisu skladni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2