Horoskop za PRVE DANE SEPTEMBRA za SVAKI znak zodijaka!

Horoskop za PRVE DANE SEPTEMBRA za SVAKI znak zodijaka!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

OVAJ znak će biti NAJSRETNIJI u prvim danima Septembra, jer za njega POČINJE jedan NOVI, BOLJI i SRETNIJI ŽIVOT…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Neće vam baš sunce sjati narednih dana po pitanju ljubavi. Stvari su takve kakve jesu i nemojte potencirati nove sukobe i svađe. Usredotočite se na posao, jer tamo ćete moći ostvariti svoje zamisli. Ljubav prepustite za neko drugo vrijeme kada će vam zvijezde biti više naklonjene nego što su sada.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dobar rasplet nekih događaja što traju već neko vrijeme donijet će vam mir i stabilnost. Prvenstveno u obitelji, a to je ono što zaista želite. Nemojte se prenagliti i donosti bitne odluke što se posla tiče, jer ovo razdoblje nije dobro za takve odluke. Nastavite polako i sigurno i čekajte da vam zvijezde pokažu kada će doći vrijeme za nebitne odluke.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Novac će vam predstavljati problem u narednim danima, više nego što ste to očekivali. Stvari će se dodatno zakomplicirati, jer nedostatak novca izaziva loše raspoloženje i svađe unutar obitelji. Neće vam sjajno početi naredni period, ali sunce dolazi uvijek poslije kiše, budite optimistični i vjerujte da bolja vremena dolaze, a vama će sigurno doći. Ovo je samo kratkotrajna faza.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Lijepi dani su prošli, žalite za njima, ali neka vas to ne omete u vašim planovima. Iako neće sve teći kako ste zamislili, optimizam će prevladati i uhvatit ćete se ukoštac sa svim problemima. Imajte vjere u sebe i u svoje postupke, za ostalo pobrinut će se zvijezde.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Jako velika sreća kuca na vaša vrata. Sreća zvana novac. Velika šansa je pred vama u sljedećem periodu pa se potrudite da izvučete maksimum iz toga. Mogli bi steći veliku financijsku korist, ako odigrate onako kako ste i namjeravali. Zvijezde vas nagrađuju i pružaju vam priliku koju jednostavno ne biste smjeli propustiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2