Otkrijete što znači i otkriva o vama prvo slovo “A” vašeg imena i zbog čega ste POSEBNI!

Otkrijete što znači i otkriva o vama prvo slovo “A” vašeg imena i zbog čega ste POSEBNI!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

Ni jedno ime nije slučajno i iako neki smatraju da imena nisu usko povezana sa nama, to nije istina. Mnoge stvari u životu nemaju racionalno objašanje, no vi koji nosite početno slovo “A” vašeg imena, uvidjet ćete da će vas sljedeći tekst idealno opisati…

 

Osobe čije ime počinje sa početnim slovom “A”, krase mnoge lijepe osobine, vrline, pa tako i neke mane.

Krenut ćemo od jedne vrlo bitne vrline, a to je ambicioznost.

Osobe čije ime počinje sa početnim slovom “A”, su vrlo ambiciozne. Jasno znaju što i kako žele. Kada nešto žele, kao lavovi se bore da bi ostvarili svoje želje i ciljeve. Za njih je odustajanje stran pojam. Nikada ne odustaju od svojih želja, planova, ciljeva i ideja. Sve dok postoji i najmanji tračak nade da bi ostvarili svoje ciljeve, neće odustati. Odustati će tek onda kada su posve sigurni da daljnja borba nema smisla.

Još jedna divna osobina koja ih krasi je velikodušnost.

Vole kada nekome mogu pomoći. Svoju pomoć nesebično daju drugima i pri tome ne očekuju ništa zauzvrat. Dovoljna im je skromna zahvala ili još više od toga što ih ispunjava, a to je kada vide radost i zahvalnost u očima onih kojima su pomogli.

Oni su prijatelji kakvi se samo poželjeti može.

Zaštitnički se postavljaju prema ljudima koje smatraju svojim prijateljima. Oni su prijatelji na koje se može računati u svako doba dana ili noći. Ništa ih ne može natjerati ili navesti da iznevjere svoje prijatelje kao ni njihove tajne. Osim jednog… Ako ih povrijedite, prevarite ili razočarate, neće vam se svetiti, nego će jednostavno otići u tišini i nikada ih više nećete imati za prijatelja. Takve stvari ne opraštaju.

 

Nastavak na idućoj stranici… (2)

Stranice: 1 2