IZABERI RUŽ za USNE! -Otkrit će ti ŠTO MUŠKARCI MISLE O TEBI! 99% TOČNO! ISTINA će te ŠOKIRATI!

IZABERI RUŽ za USNE! -Otkrit će ti ŠTO MUŠKARCI MISLE O TEBI! 99% TOČNO! ISTINA će te ŠOKIRATI!

13 kolovoza, 2021 0 By Admin

RUZ BROJ 1.

Ono cime se ti uvijek mozes ponositi je tvoja neovisnost o drugim ljudima. Ti si zena koja je jaka i koja zna da se izbori za svoju srecu. Nikada sebi neces dozvoliti da tvoja sreca zavisi o nekome drugom. Ti si zena koja cvrsto stoji na zemlji i koja sebi nikada ne umislja da je nesto sto nije.

Ne dozvoljavas da se neko petlja u tvoj zivot. Ti si zena koja svoju srecu sama gradi, jer tebe krasi i veliki ponos. Mozda bas zbog tvoje samostalnosti i tvoje zelje da sve postignes sama, muskarci misle da si previse trvdoglava i gruba. Ali, to naravno nije tacno, jer ti si samo zena koja ima svoja pravila i koja po njima nastoji da zivi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za muskarce se ponekad cinis nedostizna, odvazna i upravo to ih cesto plasi da ti pridju. Ti si zena koja znasta zeli, a sta ne. Tvoj zivot tvoja pravila, uvijek je bilo i ostat ce.

 

RUZ BROJ 2.

Ti si zena koja nikada nece dozvoliti da joj neko zabrani njeno misljenje. Vjerujes u sebe i svakome ces u lice reci sta imas. U dusi si njezna i krhka, ali to ne ispoljavas cesto. Jaka si i uporna u svojim namjerama. Zivot je tebe naucio da se moras boriti, cak ponekad imas osjecaj da se moras duplo vise boriti jer si zena. Ne shvatas stereo tipove, jer ti si uvijek zeljela da budes ravnopravna i jaka. Znas da se…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2