DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

14 kolovoza, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 15. August:  Neočekivana ali zanimljiva situacija za Ribe, Blizanci žele promjene, a OVAJ ZNAK će dobiti priliku ostvariti svoju veliku želju…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan će proteći u mirnoj obiteljskoj atmosferi. Raspoloženje će također biti na zavidnoj razini. Zanemarit ćete sve ostale obaveze i nezavršene poslove i posvetiti se vašoj voljenoj osobi, jer preko tjedna obaveze i umor učine svoje, te nemate dovoljno ni snage ni vremena.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Sasvim običan dan koji je trebao biti, na kraju će se pretvoriti u nešto iznenadno, neočekivano i stresno. Imat ćete dvojbe kako da postupite i što točno da napravite, ali na kraju ćete postupiti najbolje što ćete moći i znati. Neće biti jednostavno, ali na kraju ćete vi izaći kao pobjednik.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dani su vam poprilično isti i ništa se bitno u zadnje vrijeme ne dešava u vašem životu. Vrtite se u krugu istih ljudi i u krugu vašeg doma. Međutim, danas bi mogli dobiti poziv za druženje od osobe od koje to najmanje očekujete.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Da bi riješili svoje nastale nesporazume i konflikte, prije sve morate naći kompromis i ravnotežu u vezi. Ne može uvijek jedna strana odulučivati o svemu i uvijek jedna strana izaći kao pobjednik, dok je druga strana ostala u sjeni. Ako je veza, znači da je potrebno dvoje za vezu, a to znači ravnopravnost i zajedničko odlučivanje.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Položaj planeta nije vam najbolje naklonjen i zato sve planove koje ste imali za danas, jednostavno odgodite za neki drugi put i za neki drugi dan. Bolje i tako nego da naiđete na neuspjeh i razočarenje. Povoljni dani su pred vama i imat ćete bolje prilike da realizirate svoje planove i naume.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vas puno opterećuje situacija u kojoj se nalazite, jer ne znate kakav će biti ishod i ne znate što da očekujete. Međutim, djelomično ste sami krivi što ste se doveli u takvu situaciju. Lijepo je bilo dok je trajalo i dok je išlo sve onako kako ste htjeli i željeli. Sada su nastali problemi. Ništa vam drugo ne preostaje nego da čekate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2