Sova koja te NAJVIŠE PRIVLAČI donosi ti JAKO BITNU ŽIVOTNU PORUKU!

Sova koja te NAJVIŠE PRIVLAČI donosi ti JAKO BITNU ŽIVOTNU PORUKU!

9 kolovoza, 2021 0 By Admin

Sova koja te NAJVIŠE PRIVLAČI donosi ti JAKO BITNU ŽIVOTNU PORUKU. Izaberi jednu sliku i SAZNAJ KAKVU PORUKU!

 

PRVA SLIKA:

Vi funkcionirate kao točan sat. Kod vas se točno zna šta, kada i kako. Vrlo ste odgovorna osoba i prema sebi i prema drugima. Uvijek imate sve isplanirano i sve završavate u zadanom vremenskom roku. Vaša data riječ nekome je za vas svetinja. Kada nešto obećate ili dogovorite, to ćete ispuniti i održati obećanje. Niste od onih koji prosipaju riječi, a ne stoje čak ni iza svog jednog slova, a kamoli riječi.

Imate svoje zadane ciljeve i svim silama se trudite da u tome uspijete. Vi ne znate šta znači odustati.Toliko ste tvrdoglavi da i kada se jasno vidi da nešto ne možete, vi i dalje smatrate da možete. I da vam svi kažu da nešto neće ići, vi ćete to zanemariti. Ne postoji nitko tko vas može skrenuti sa vašeg puta. Volite se dokazati sami sebi, ali isto tako volite se dokazati i drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Živite preužurbano. Ono što bi trebali promijeniti je smanjiti životni ritam i živjeti opuštenije, jer sami sebi stvarate presing. Sve ćete stići, nije bitno da li sat vremena kasnije ili prije. Budite više spontani i prepustite se takvim čarima života. Barem ponekad.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2