LJUBAVNO DRVO! Izaberi jedan broj i SAZNAJ KADA ĆE LJUBAV UĆI U TVOJ ŽIVOT i što trebaš kod sebe promijeniti…

LJUBAVNO DRVO! Izaberi jedan broj i SAZNAJ KADA ĆE LJUBAV UĆI U TVOJ ŽIVOT i što trebaš kod sebe promijeniti…

7 kolovoza, 2021 0 By Admin

BROJ 4:

Kad ste u vezi, sve se vrti oko vašeg partnera. Gledate da mu udovoljite na sve moguće i nemoguće načine. Pri tome zaboravljate na sebe, svoje potrebe i svoje želje. Rastuži vas kada vidite da osoba sa kojom ste u vezi ne postupa na isti način prema vama kao i vi prema njemu. Kad počnete više sebe cijeniti i misliti više na sebe, tada će vas i partner drugačije doživljavati i više cijeniti vaše želje. Vi naviknete partnera da bude sve kako želi i da ste mu uvijek spremni ugoditi. Naravno da on to cijeni, ali nesvijeno i nenamjerno se to onda počne iskorištavati, a da toga nije možda ni svijestan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BROJ 8:

Vi samo žudite za velikom ljubavi i za osobom kojoj ćete vi biti sve i koja će za vas biti spremna napraviti sve. Osobu koja će vam na sve načine ugađati i koja će napraviti sve za vašu sreću. Vjerojatno se vi tako ponašate kada ste u vezi, pa nije ništa čudno da isto to želite i za sebe. Ali vaše veze vam nisu ispunjavale sva vaša očekivanja i više puta ste bili razočarani. Samo je potrebno da pronađete nekoga sličnog sebi ko će voljeti na način na koji vi volite. Takve osobe se ne pronalaze svaki dan. Vi ćete biti sretni u ljubavi, u to nema uopće sumnje, samo treba vremena i strpljenja dok ne naiđe prava osoba.

 

 

BROJ 12:

Ljubav je vama smisao života i visoko na listi prioriteta. Možda vam do sada ljubav nije donijela sve što ste htjeli, ali isto tako, imali ste puno lijepih i sretnih ljubavnih trenutaka. Ponekad ste bili povrijeđeni, a nekada ste vi namjerno ili nenamjerko također znali povrijediti osobu sa kojom ste bili u vezi. Vi na to gledate kao sastavni dio života. Vjerujete da osobe sa kojima ste bili, nisu bile srodne duše i iz određenih razloga te veze nisu uspjela. Isto tako znate da kad naiđe prava osoba, da će to onda biti vječna ljubav, jer vi ne znate voljeti na pola, nego ludo i bezuvjetno. Nema uopće sumnje da ćete doživjeti pravu i veliku ljubav. Sretna zvijezda će biti uz vas i u vašoj ljubavnoj sreći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2