DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

7 kolovoza, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 08. August: Bik treba oprostiti, Blizanci se boriti za ono do čega im je stalo, a OVAJ znak će imati DAN IZ SNOVA…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaša ljubavna situacija će vrlo brzo doći na svoje. Možda dan pred vama neće biti kakav bi željeli da bude, ali uskoro će biti onako kako želite i očekujete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Povrijedila vas je jedna osoba i to vas prilično muči i rastužuje. Ne znate što i kako dalje. Stalo vam je do te osobe, ali niste sigurni da li možete sve oprostiti.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Kada nešto želite, onda se morate boriti za to. Osobu koju imate pored sebe, nećete zadržati ukoliko će vam ponos i inat biti na prvom mjestu. Ponosu tu nema mjesta. Borite se za ono što vi želite, a ponos zaboravite. Bit ćete u svakom slučaju sretniji.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan ćete provesti najviše sami sa sobom i svojim mislima i planovima što i kako dalje. To će biti najbolje što ćete moći napraviti. Doći ćete do zaključka da samo vi možete utjecati i ostvariti neke svoje ciljeve i to samo ako date sve od sebe.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vi uvijek znate što i kako želite. Uvijek ste gotovo sigurni u svoje želje i ciljeve. Ono što ne uspijete ostvariti, vjerujete da hoćete i strpljivo čekate. U danu ispred vas, mogla bi vam se ostvariti jedna želja.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Bit ćete vidno umorni iscrpljeni, ali nećete htjeti dan provesti ležeći i spavajući. Posvetit ćete se nekim poslovima, sebi i druženju sa dragim ljudima.

 

Nastavak na idućoj stranici (2)

Stranice: 1 2