NEPOGREŠIV TEST LIČNOSTI! Čega se NAJVIŠE PLAŠIŠ u ŽIVOTU!? Izaberi jednog orla i saznaj

NEPOGREŠIV TEST LIČNOSTI! Čega se NAJVIŠE PLAŠIŠ u ŽIVOTU!? Izaberi jednog orla i saznaj

5 kolovoza, 2021 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Vi niste previše plašljiva osoba. Naravno da imate neke manje strahove kao i svi, ali može se reći da se ne prepuštate strahu tako lako. Međutim, postoji nešto čega se jako plašite. Vi ste vrlo emotivna osoba i moglo bi se reći i pomalo lakovjerna osoba. Vi se najviše bojite ljudi sa maskama i onih dvoličnih.

Previše puta ste vjerovali pogrešnim osobama i na kraju ostali prevareni i razočarani. Svaki put bi sami sebi rekli kako više nećete nikome vjerovati i povjeravati se, ali niste mogli tako i postupiti. Vi ste svaki put iznova vjerovali ljudima i svaki put ostajali povrijeđeni i razočarani. Problem je što svaki put sve teže prolazite takva razočaranja i svaki put se sve teže oporavite od takvih situacija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Problem što polazite od sebe i mislite da u svakom čovjeku postoji poštenje, posebno ako vam da svoju riječ i obećanje. Vi niste osvetoljubiva osoba i zato vas takve situacije prije sve rastuže. U vama se ne javlja osjećaj bijesa i želje za osvetom. Vas ponesu emocije i ako osjetite neku manju ljutnju, kroz par minuta se zapravo osjećate tužno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2