Zadatak na kojem će se mnogi zabuniiti. ZNAŠ LI TI RIJEŠENJE ZADATKA??

Zadatak na kojem će se mnogi zabuniiti. ZNAŠ LI TI RIJEŠENJE ZADATKA??

30 srpnja, 2021 0 By Admin

Logičke igre, skrivalice i slična zabava, postala je veoma popularna. Upravo iz tog razloga vam svaki dan nešto pripremimo da se zabavite i malo opustite. Osim toga, primjećujemo da veoma volite bilo koju vrstu zabave, naš cilj je davati vam ono što tražite i ono što volite…

 

I sada smo vam pripremili nešto što volite riješavati, odnosno igrati. Iako za ovo se prije može reći riješavati. Zašto kažem riješavati!? Zato što se radi o jednom matematičkom zadatku. Matematika je mnogima omiljena u životu, a i zabavna. Mnogi još iz školskih dana obožavaju matematiku. Takve osobe sigurno i pamte postupke riješavanja raznih zadataka.

Isto tako ima onih koji nikada nisu voljeli matematiku i ako se nisu susretali kasnije u životu sa matematikom, vrlo vjerojatno da su jako puno toga zaboravili. Zadatci koje vam pripremamo u pravilu nisu teški. Onima koji znaju matematiku nije ni jedan zadatak težak. Dok onima koji su zaboravili matematiku, svaki zadatak je težak.

Mi vam pripremamo zadatke koji u pravilu nisu teški. Neki od vas ili da bolje kažemo većina vas točno ih riješi. Ali isto tako svaki naš matematički zadatak popraćen je i sa nizom netočnih rezultata. Mi svakodnevno pregledavamo riješanje vaša koja pišete na našoj fb stranici.

Na taj način vidimo koliko vas ispiše točna riješenja, a koliko vas ispiše netočna riješenja. Moramo priznati da je ipak daleko više točnih ispisanih vaših riješenje, a nas to posebno veseli. Ponekad kalkulirano i ponekad vam zaista zadamo zadatak koji na prvi pogled djeluje vrlo lak. Međutim, u njemu se krije mala zamka na kojoj često dosta vas padne i riješi na kraju zadatak netočno. Iako nema…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2