Ovo će samo OŠTRI UMOVI ZNATI RIJEŠITI! Tko zna!?

Ovo će samo OŠTRI UMOVI ZNATI RIJEŠITI! Tko zna!?

30 srpnja, 2021 0 By Admin

Još jedan matematički zadatak za vas. Ovaj put nešto teži nego zadnji put. Znam da volite riješavati zadatke i zato vam ih pripremam svaki dan. Objasnit ću što sam vam pripremila…

 

Sve više i više volite riješavati mozgalice, skrivalice i matematičke zadatke. Ne prođe ni jedan dan da vam sve to pripemim. Pripemat ću vam i dalje zato što to volite riješavati. Zaista se trudim da vam što više takvih zabava pripremim. Sad sam se odlučila da vam opet napravim matematički zadatak.

Većina vas je upoznata sa ovime, ali uvijek ima onih koji se prvi put susreću sa ovim, pa ću ukratko reći što sam pripremila, ostaviti neke upute i podjestiti vas na neke osnove riješavanja ovakvih zadataka.

Dakle ovako! Što sam pripremila i što je vaš zadatak…

Za danas sam vam pripremila matematički zadatak. Vaš zadatak je sasvim logično, da ga riješite.

Po mogućnosti riješite ga točno. Napravila sam sliku u stilu školske ploče jer smatram da idealno paše za ovakve zadatke. Na slici sam ispisala zadatak, naravno bez riješenja. Do riješenja morate vi doći, iako ću vam ga na kraju i ja otkriti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu  GRUPU i prati nas svaki dan

Prije nego počnete riješavati ovaj zadatak, morate znati osnovne osnove kako da uopće krenete, jer ako u startu krenete pogrešno, nećete dobiti točan rezultat.  Prije svega morate znati redosljed izvođenja računskih operacija i tek onda početi riješavati. Sada ću vam napisati ono osnovno što morate znati…

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2