DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

31 srpnja, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 01. August: Škorpije, pokažite oprez! Vodoliju muči prošlost, a OVOG znaka će KARMA NAGRADITI…

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Netko iz vaše prošlosti je vrlo odlučan da ponovo zauzme svoje mjeste kod vas u životu. Ta osoba je netko sa kime ste nekada imali ljubavnu vezu. Možete očekivati poziv ili neku drugu vrstu kontakta. Možete se nadati i početku nove ljubavne veze sa osobom iz prošlosti, naravno ukoliko to i vi želite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Nedostajat će vam hrabrosti da učinite određene stvari. Kada bi imali malo više hrabrosti, mogli bi ste postići često puno više od onoga što postižete. Rizik također mnogima nije stran, pa tako ne treba biti ni vama. Iako, ovdje se ne radi o riziku, nego isključivo o hrabrosti. Oslobodite se sjena iz prošlosti i hrabro idite naprijed.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Zvijezde imaju naglasak na društvene odnose kada je o vašem znaku riječ. Mogli bi ste vrlo lako ostvariti ponovne kontakte sa osobama sa kojima nemate dobre odnose i sa kojima ste izgubili kontakt. Očekujte poziv ili iznenadne susrete.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Okupirani ste prošlošću i previše razmišljate o prošlosti. Ostavite ju tamo gdje je. Niti ju možete mijenjati niti vratiti. Ali na budućnost svakako možete utjecati i pokušati ju napraviti što boljom. Fokusirajte se na sadašnjost, a prošlost neka jednostavno živi u vama, a ne da vam ometa sadašnjost.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Ostavite danas ponos po strani. Desit će se situacija u kojoj vi nećete htjeti izaći u susret jednoj osobi, jer ćete biti preponosni da tako nešto napravite. Takvim postupkom, jedino se vi nećete osjećati dobro. Ponekad treba ublažiti ponos zbog osobne sreće i zadovoljstva.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Položaj planeta danas vam je naklonjen i može se reći da ćete imati sretan dan. Očekuju vas zbivanja i situacije sa kojima ćete biti zadovoljni i koja će vam donijeti samo sreću. Posebno je naglasak na ljubav.

 

Nastavak na idućoj  stranici…

Stranice: 1 2