LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA JUNA za sve znakove!

LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA JUNA za sve znakove!

16 lipnja, 2021 0 By Admin

Najveće ljubavne promjene desit će se OVIM zodijacima – Jedni će biti PRESRETNI, dok neki neće moći izbjeći RAZOČARANJE…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaš zodijak je u znaku ljubavi i kada je ljubav u pitanju, ono što možete očekivati je ljubav i jedino ljubav. Imat ćete brojne sretne i lijepe zajedničke trenutke i trenutke pune sreće. Toliko malo će biti potrebno da se uzvisi ljubav i pojačaju osjećaji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Iza vas je jedan prilično težak period u kojemu nisu vladali skladni odnosi, no zadnjih dana u mjesecu to će se promijeniti. Iza vas će ostati svi problemi, jer ćete ih uspješno savladati u narednom periodu, a onda će nastupiti jedan lijep i harmoničan period.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Kraj mjeseca će vam neće proteći u najboljem raspoloženju zbog nekih događanja. Partner će vam biti puna podrška, zaštita i pokazat će razumijevanje. U vašim očima to će biti nešto što će vas usrećiti, jer će to biti pokazatelj ljubavi u onim trenutcima u kojima vam je potrebna briga i pažnja.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ljubavni period do kraja mjeseca bit će buran, ali ništa što bi moglo ostaviti ozbiljne posljedice na vašu vezu. Možemo to nazvati kao slatke svađice koje će se desiti, a nakon pet minuta ćete već zaboraviti da ste se posvađali. Nemojte se iznenaditi ako tako bude i više puta na dan. Oni koji nisu u vezi upoznat će osobu sa kojom će razviti prisniji odnos.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vama ništa neće moći pokvariti raspoloženje u ostatku dana ovog mjeseca. Svoju vedru narav i duhovitost unosit ćete u svoj ljubavni  život, a to će se pozitivno odraziti i na partnera. Imat ćete brojne lijepe, a i zanimljive situacije na obostrano zadovoljstvo.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Zadnji dani ovog mjeseca bit će u znaku ljubavi i vaš ljubavni odnos i vezu podići na jednu višu i kvalitetniju razinu. Razumijevanja, tolerancije i međusobnog uvažavanja neće nedostajati. Sve prepreke, ako ih uopće bude, uspješno ćete riješiti bez tenzija ili svađe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2