OVAJ znak sada PATI, ali do kraja JUNA će se ISKRENO SMIJATI i RADOVATI!-

OVAJ znak sada PATI, ali do kraja JUNA će se ISKRENO SMIJATI i RADOVATI!-

20 lipnja, 2021 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Zanimljivi dani su pred vama, a u to ćete se i samo ubrzo uvjeriti. Dani do kraja mjeseca će biti više nego očekivani. Vi ćete preko jednog svog prijatelja upoznati osobu koja će vas već u samom startu osvojiti. Vaše misli bit će upućene prema toj osobi, a vaše želje će biti da tu osobu pobliže upoznate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vaš partner smatra da je u zadnje vrijeme zakinut za vašu ljubav i pažnju. Ponekad misli da vam nije dovoljno stalo. Iz tog razloga bi vam vaša voljena osoba mogla prirediti neke ljubomorne situacije da vidi vašu reakciju. Da bi tako nešto izbjegli, posvetite više pažnje partneru i pokažite da vam je stalo.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Slušajte glas svog razuma i srca, a manje se povodite time šta netko drugi kaže i misli. Vi ste taj koji živi sa voljenom osobom, a ne netko drugi. Vi najbolje znate kako trebate postupati i što raditi. Ne dozvolite da vam se netko drugi petlja u odnos, a još manje sami tražite savjete.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Nesigurnost i ljubomora se uvukla u vaše ljubavne redove, no nema razloga da sumnjate u poštenje i osjećaje svog partnera. Vašem partneru je iskreno stalo do vas, isto kao što vas i voli. Ako i postoje promjene u ponašanju vašeg partnera, posrijedi su neke druge stvari. Uz pravilan pristup partneru, otkrit ćete o čemu se radi.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U svakoj vezi bitan je kompromis i jednakost. Ako nešto zahtjevate od partnera, onda to isto budite spremni dati. Ponekad neke stvari očekujete od partnera, ali isto tako kada ste vi u pitanju, niste spremni na to. Osim toga u vašoj blizini postoji osoba kojoj je stalo do vas i čeka da vi napravite prvi korak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2