ZVIJEZDE OTKRIVAJU! Šta svakom zodijaku najviše SLAMA SRCE i RAZDIRE DUŠU

ZVIJEZDE OTKRIVAJU! Šta svakom zodijaku najviše SLAMA SRCE i RAZDIRE DUŠU

14 lipnja, 2021 0 By Admin

Ovan se teško nosi sa gubitcima

Bez obzira o kakvom je gubitku riječ, materijalnom, poslovnom ili gubitkom dragih i bliskih. Na to gleda kao veliki neuspjeh. U takvim situacijama burno reagiraju, jer zbog osjećaja nemoći ne mogu ništa napraviti po tom pitanju. U početku će krivca tražiti u drugima sve dok na kraju ne priznaju sami sebi da ima dosta i njihove krivice. Tada doživljaju totalni emocionalni slom i često znaju danima biti zatvoreni

Bik se teško nosi sa izdajom

Bik je vrlo oprezan u  međuljudskim odnosima i dugo mu treba da se za nekoga veže i da u nekoga stekne povjerenje. Kada jednom u nekoga stekne povjerenje, tada beskrajno vjeruje i smatra da ne postoji ni najmanja šansa da ga ta osoba izda, povrijedi ili razočara. Najviše ga boli izdaja, razočaranost ili kada ga povrijede osobe kojima je u potpunosti vjerovao. Tada se na neko vrijeme zatvara u sebe. Prema drugima postaje nedostupan, arogantan, nezainetesiran za bilo koga, a često mu nedostaje i strpljenja u odnosu sa ljudima.

 

 

Blizanac se teško nosi kada ne naiđe na razumijevanje od okoline

Blizanac kao društeno i komunikativno biće lako sklapa prijateljstva, a najbolje se osjećai najradije provodi vrijeme sa ljudima koji su mu vrlo slični. Tada osjeća da imaju ista mišljenja, stavove i iste poglede na život. Najviše ga lomi kada od takvih osoba doživi nerazumijevanje i kontriranje za svoje stavove. Još teže podnosi ako se radi o njemu vrlo bliskim osobama. Tada se povlače u sebe i bave se sa bilo kakvim aktivnostima koje će im okupirati misli da što manje misli na to.

 

 

Rak najviše pati zbog neuzvraćene ljubavi i zapostavljanja

Rak ne podnosi kada voli, a ta ljubav mu nije uzvraćena istom mjerom. Teže tome da su nekome vrlo bitni, da dobivaju puno pažnje i da se o njima brine, kao što oni brinu. To ih emocionalno slomi, a popraćeno je sa jakim plačem, depresivnim epizodama, prejedanjem, nervozom, a neki tugu liječe i u alkoholu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lava najviše rastužuje kada mu se ne prizna ako se za nekog zauzme

Lava lomi kada se nekome posveti, pomogne, napravi sve za nekoga da pomogne i pokuša riješiti problem, a taj netko mu to ne prizna i ne cijeni, posebice ako mu se da do znanja kako zapravo ništa nije napravio. Tada pada u stanje kombinacije emocija ljutnje i razočaranost i počne preispitivati i sebe i druge. U njemu se izazove osjećaj nervoze, a tu ljutnju onda često zna ispoljiti na osobama koji zapravo nemaju veze s tim

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2