HOROSKOP za ZADNJE DANE PROLJEĆA za SVE zodijake!

HOROSKOP za ZADNJE DANE PROLJEĆA za SVE zodijake!

13 lipnja, 2021 0 By Admin

Horoskop otkriva kome će zadnji dani PROLJEĆA donijeti NAJVEĆU SREĆU i NAJBOLJE VIJESTI…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Bilo bi najbolje da možete prespavati ono što vam slijedi, ali ne možete. Naći ćete se u velikom problemu na poslu gdje ćete direktno biti napadnuti od jednog vašeg poslovnog kolege. Vaše krivice tu neće biti. Radi se o čistoj kleveti i laži. Međutim, situacija će se odviti u vašu korist, te će zle namjere provokatora vaši nadređeni vidjeti, a provokator će biti kažnjen.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Naredni dani mogli bi donijeti neke manje probleme na poslu, ali ništa što bi vam pokvarilo raspoloženje ili unijelo nemire u poslovne redove. Na ljubavnom planu sve će biti onako kako treba bez bilo kakvih problema ili neočekivanog.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U narednim danima pogodovat će položaj planeta kada je vaš znak zodijaka u pitanju. Negativnosti i neočekivanih situacija nećete imati, nego baš naprotiv. Vama bi ovi dani mogli donijeti jedan veliki novčani dobitak. Na ljubavnom planu će također biti mirna atmosfera i međusobni sklad.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Puno poslova ste započeli koje niste stigli završiti zbog nedostatka vremena. Narednih dana nastojat ćete da završite sve započeto. Vi ste dobar organizator i kada napravite plan rada, nema sumnje da nećete sve stići završiti u zadanom roku. Ako vam zatreba nečija pomoć, zatražite ju.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Prihvatite da ne možete uvijek dobiti sve što poželite. Dosta ste postigli i nanizali ste dobre rezultate i uspjehe. Opustite se i uživajte. Trenutno vam je i poslovna i ljubavna situacija dobra, nemate razloga za brigu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2