Značenje imena VIŠNJA i kakve su osobe koje nose ime VIŠNJA!

Značenje imena VIŠNJA i kakve su osobe koje nose ime VIŠNJA!

25 travnja, 2021 0 By Admin

Značenje imena Višnja, analiza imena Višnja i još mnogo toga. Što znači Visnja i njena numerologija, definicija, porijeklo, popularnost i vrlo zanimljivi podaci.

 

Ime Višnja je hrvatskog porijekla. Osobno ime Višnja je nastalo od drveta, odnosno voćke imenom Višnja koje nam je svima poznato. Ime Višnja najveću popularnost je imala pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća. Danas Višnja nema popularnost kao prije, nego baš naprotiv. Svake godine ime gubi sve više na popularnosti.

Međutim, iako više nije popularno niti u top 100 popularnih imena, po statistikama u Hrvatskoj ima oko 7000 što djevojčica, djevojaka i žena koje nose ovo lijepo ime, koje je ujedno i ime divne voćke. Na dan 26 travnja (aprila) Višnja slavi svoj imendan. Možda će vam biti zanimljiv podatak da u Americi 122 osobe nose ime Višnja.

 

Prema statistikama, istraživanjima i anketama, Višnji je najdraža boja plava i pink.

 

Numerološki broj je: 7.

 

Sudbinski broj: 3.

Analiza broja 3

Kad ste ozlijeđeni, trebate sveopću pažnju. Iskreno ćete slušati savjete koje dobijete, a zatim ćetr učiniti točno onako kako želite. Budući da imate puno hrabrosti, bez obzira na to koliko padate i ustajete, nikad ne odustajete i uvijek ste spremni krenuti ispočetka.

 

Analiza imena Višnja i kakve ju osobine i karakteristike krase:

Ne opterećujete se previše što netko misli o vama i mišljenje drugih ljudi ne može previše utjecati  na vas. Vrlo ste emotivni i osjetljivi i vaše srce može biti lako slomljeno. Veliki ste sanjar i često otputujete u svijet mašte i snova i iako je to možda i prečesto, to vas ne zabrinjava. Volite se…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2