Između brojeva se nalaze SLOVA koja tvore RIJEČ! Pogodite koju riječ!

Između brojeva se nalaze SLOVA koja tvore RIJEČ! Pogodite koju riječ!

11 studenoga, 2020 0 By Admin

Još jedna u nizu skrivalica  koju sam pripremila za vas. Danas opet nešto drugačija. U nastavku ću vam objasniti kakva i što vam je činiti…

 

Za danas sam vam opet pripremila skrivalicu. Nešto je drugačija od ostalih koje vam pripremam. Najviše vam pripremam one kada morate pronaći sakrivenu riječ ili broj, zato što te najviše volite. Danas opet morate pronaći riječ, ali na jedan sasvim drugačiji način. Sada ću vam objasniti i opisati što sam za danas napravila i što je točno vaš zadatak da bi riješili ovu skrivalicu i došli, po mogućnosti, do točnog riješenja.

Dakle, Vaš zadatak je sljedeći:

Za danas sam napravila podlogu tamno pink boje. Na tu podlogu, ispisala sam jako puno različitih brojeva. Ti brojevi su jedino što ćete vi na prvi pogled vidjeti. Između tih brojeva ubacivala sam i ispisivala slova. Pronalazeći slova, ona će redom tvoriti jednu riječ. Ustvari, ta slova kad spojite i od kojih ćete dobiti riječ, to je današanja skrivena riječ.

Riječ je svima znana, ali nije jedna od onih riječi sa kojima baratamo svaki dan, ali svakako će vam biti poznata i svi ćete znati njeno značenje. Ta sakrivena riječ u sebi sadrži slovo “O”. Zašto vam to kažem!? Zato da obratite pažnju jer je slovo “O” vrlo slično brojci “0”. Vrlo lako se možete zabuniti i da zbog toga ne dođete do riješenja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2